Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Si tu apreciezi ? )
Pai ma gandesc ca dupa atata munca in service esti obosit si e mai bine sa scot in evidenta fraza/ideea care se discuta in continuare, altfel nu ar mai fi suficient degetul aratator... )
Stiam ca e asamblat in EU, auzisem de Germania ca locatie unde se fabrica piese de schimb, dar nu mai stiam si ca motorul de 1.5 e "made in germany".
Am uitat.
Taunele intra seara, ziua il supara lumina de la turbare si nu se poate concentra.
PS. Apropo, ce se mai aude referitor la cutiile de Colt/lancer ?
Au inceput sa se fabrice si piese de schimb pentru ele ?
Asta ca idee...nu se stie niciodata.
Stiu ca nu se puteau repara, erau de unica folosinta si in caz de vr-un defect se schimba cu totul ceea ce nu e foarte placut dupa garantie.
Pai ma gandesc ca dupa atata munca in service esti obosit si e mai bine sa scot in evidenta fraza/ideea care se discuta in continuare, altfel nu ar mai fi suficient degetul aratator... )
Stiam ca e asamblat in EU, auzisem de Germania ca locatie unde se fabrica piese de schimb, dar nu mai stiam si ca motorul de 1.5 e "made in germany".
Am uitat.
Taunele intra seara, ziua il supara lumina de la turbare si nu se poate concentra.
PS. Apropo, ce se mai aude referitor la cutiile de Colt/lancer ?
Au inceput sa se fabrice si piese de schimb pentru ele ?
Asta ca idee...nu se stie niciodata.
Stiu ca nu se puteau repara, erau de unica folosinta si in caz de vr-un defect se schimba cu totul ceea ce nu e foarte placut dupa garantie.
QUOTE (DeBogdan)Lancerele sunt facute in Japonica - cel putin pana la momentul asta.
Atunci se explica pretul piperat (din punctul meu de vedere). O intrebare mai am, pe care se pare ca nu mi-o poate explica nimeni : senzorii de pe masina unde sunt facuti?japonezi la origine sau luati tot de la nemti?
Atunci se explica pretul piperat (din punctul meu de vedere). O intrebare mai am, pe care se pare ca nu mi-o poate explica nimeni : senzorii de pe masina unde sunt facuti?japonezi la origine sau luati tot de la nemti?
stiu ca nu suntidentice ca rapoarte, dar asta nu are de-a face cu intrebarea mea.
Parca tot prin Germania erau produse cele de Colt.
Poate cele de Lancer sunt produse in Japonia.
S-ar putea sa fie produse in aceeasi locatie samd
Nu asta ma intereseaza.
Intrebarea mea era alta si pot fi puse la un loc din anumite puncte de vedere.
Hai sa reformulez...
Pentru cutiile de lancer 1.5 se fabrica piese de schimba ?
Dar pentru cele de Colt ? Ca asta ma intereseaza de fapt dar am intrebat aici pentru ca ata e aria cea mai urmarita de catre...baietii care ar putea raspunde.
Acum e bine ? :-D
Parca tot prin Germania erau produse cele de Colt.
Poate cele de Lancer sunt produse in Japonia.
S-ar putea sa fie produse in aceeasi locatie samd
Nu asta ma intereseaza.
Intrebarea mea era alta si pot fi puse la un loc din anumite puncte de vedere.
Hai sa reformulez...
Pentru cutiile de lancer 1.5 se fabrica piese de schimba ?
Dar pentru cele de Colt ? Ca asta ma intereseaza de fapt dar am intrebat aici pentru ca ata e aria cea mai urmarita de catre...baietii care ar putea raspunde.
Acum e bine ? :-D
Thor , multumesc de raspuns , dar eu momentan sant pe ocean...iar pe siteul dealerilor nu este adresa de mail...deci eram curios daca sant Lancer de vanzare cu ridicare imediata...daca trece cineva pe la vreun dealer poate arunca o privire...1.5 invite, in ideea ca vacanta mea e scurta si daca mi iau masina ...vreau sa ma bucur de ea deci mi ar trebui cu livrare imediata...Merci anticipat !
http://www.whatcar.co.uk/car-review-full.aspx?RT=2840
Aici puteti vedea un review al celor de la Whatcar.co.uk.
Aici puteti vedea un review al celor de la Whatcar.co.uk.