Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Mar 11, 2008 3:34 pm

Si tu apreciezi ? )

Pai ma gandesc ca dupa atata munca in service esti obosit si e mai bine sa scot in evidenta fraza/ideea care se discuta in continuare, altfel nu ar mai fi suficient degetul aratator... )
Stiam ca e asamblat in EU, auzisem de Germania ca locatie unde se fabrica piese de schimb, dar nu mai stiam si ca motorul de 1.5 e "made in germany".
Am uitat.

Taunele intra seara, ziua il supara lumina de la turbare si nu se poate concentra.

PS. Apropo, ce se mai aude referitor la cutiile de Colt/lancer ?
Au inceput sa se fabrice si piese de schimb pentru ele ?
Asta ca idee...nu se stie niciodata.
Stiu ca nu se puteau repara, erau de unica folosinta si in caz de vr-un defect se schimba cu totul ceea ce nu e foarte placut dupa garantie.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Mar Mar 11, 2008 7:44 pm

QUOTE (DeBogdan)Lancerele sunt facute in Japonica - cel putin pana la momentul asta.

Atunci se explica pretul piperat (din punctul meu de vedere). O intrebare mai am, pe care se pare ca nu mi-o poate explica nimeni : senzorii de pe masina unde sunt facuti?japonezi la origine sau luati tot de la nemti?

westerdam
EVO I

Mesaj de westerdam » Mie Mar 12, 2008 3:22 am

Salutare iubitori de Mitsubishi . Cine mi spune daca se gasesc Lancer 1.5 MT cu livrare imediata ?Urmeaza sa ma intorc in o saptamana si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Chiar i mi place noul Lancer. Multumesc anticipat.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Mar 12, 2008 8:31 am

...cine poate sa-ti raspunda....?.....intra pe siteul oficial Mitsubishi...gasesti acolo reteaua de dealeri......si intrebi pe ei......

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Mar 12, 2008 9:09 am

................

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Mar 12, 2008 9:14 am

stiu ca nu suntidentice ca rapoarte, dar asta nu are de-a face cu intrebarea mea.
Parca tot prin Germania erau produse cele de Colt.
Poate cele de Lancer sunt produse in Japonia.
S-ar putea sa fie produse in aceeasi locatie samd
Nu asta ma intereseaza.
Intrebarea mea era alta si pot fi puse la un loc din anumite puncte de vedere.
Hai sa reformulez...
Pentru cutiile de lancer 1.5 se fabrica piese de schimba ?
Dar pentru cele de Colt ? Ca asta ma intereseaza de fapt dar am intrebat aici pentru ca ata e aria cea mai urmarita de catre...baietii care ar putea raspunde.

Acum e bine ? :-D

westerdam
EVO I

Mesaj de westerdam » Mie Mar 12, 2008 4:03 pm

Thor , multumesc de raspuns , dar eu momentan sant pe ocean...iar pe siteul dealerilor nu este adresa de mail...deci eram curios daca sant Lancer de vanzare cu ridicare imediata...daca trece cineva pe la vreun dealer poate arunca o privire...1.5 invite, in ideea ca vacanta mea e scurta si daca mi iau masina ...vreau sa ma bucur de ea deci mi ar trebui cu livrare imediata...Merci anticipat !

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Mar 12, 2008 9:47 pm

...sunt sigur ca un Invite ,1.5......gasesti cu livrare pe loc...daca nu ai pretentii la coloare...
...daca te aranjeaza Bucuresti....o sa vorbesc cu dealerul meu si el o sa imi spuna daca e ceva pe stoc....

westerdam
EVO I

Mesaj de westerdam » Joi Mar 13, 2008 1:18 am

Multumesc Thor .Astept raspunsul tau, culoarea nu ar fi o problema, numai alba sa nu fie...O zi buna si spor la vanzari cu fordul !

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Mar 13, 2008 11:51 am

http://www.whatcar.co.uk/car-review-full.aspx?RT=2840

Aici puteti vedea un review al celor de la Whatcar.co.uk.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”