2010 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Oriental Red
- numai_silviu
- EVO I
Ca disignjentile astea noi nu sunt ceva deosebit, din puctul meu de vedere sunt cam la fel cu cele vechi la capitorul frumusete sincer sa fiu ma asteptam sa imi placa mai mult. Asta e am sa pun pe jentile stoc cauciucuri de iarna iar la primavara sau cand oi avea bani imi iau niste jenti aftermaarket care sa imi placa. Deocamdata asta pare sa fie singura chestie care nu imi place la lancerul 2010. Inrest numai schimbari in bine: stopuri de rally art, vitezometrul in partea dreapta restu o sa mai descopar cand imivine masina. Sper ca singura dezamagirea desi e mult spus dezamagire, sa ramana jentile.
Daca poti sa pui si o poza cu bordul sa vedem schimbarile as fi recunoscator.
NU mai am rabdare pana imi vine masina, abia astept...
@cojack in ceea ce priveste proiectoarele foarte probabil au iutat sa iti conecteze mufa sa vreo alta conexiune fizica. Poti sa te duci in orice service mitsubishi ca doar ai garantie nu neaparat la BV. Succes Sa stapanesti masina cu placere si fara evenimente nefericite si sa te bucuri de ea ca e o masina superba poate cea mai superba de pe piata.
Daca poti sa pui si o poza cu bordul sa vedem schimbarile as fi recunoscator.
NU mai am rabdare pana imi vine masina, abia astept...
@cojack in ceea ce priveste proiectoarele foarte probabil au iutat sa iti conecteze mufa sa vreo alta conexiune fizica. Poti sa te duci in orice service mitsubishi ca doar ai garantie nu neaparat la BV. Succes Sa stapanesti masina cu placere si fara evenimente nefericite si sa te bucuri de ea ca e o masina superba poate cea mai superba de pe piata.
- shadow2blade
- EVO I
Am reusit sa iau de pe mail 3 poze. Din pacate doar din fata si lateral,ma omoara netul asta al meu ca e wireless si face cam multe figuri ...sambata dimineata o sa postez poze si din spate si bord ...si ce`o sa mai cereti
Poze din spate si interior(sau ce se mai cere) sambata dimineata,mai devreme nu se poate
Poze din spate si interior(sau ce se mai cere) sambata dimineata,mai devreme nu se poate
- Fişiere ataşate
-
- a2.JPG (1.21 MiB) Vizualizat de 2354 ori
-
- a3.JPG (1.04 MiB) Vizualizat de 2231 ori
-
- a1.JPG (1.05 MiB) Vizualizat de 2249 ori