2010 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Oriental Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Oct 18, 2010 4:32 pm

Felicitari pentru achizitie si drumuri bune si ferite de ''bizoni'' si ia aminte la sfatul colegului CIX ( regulamentul )
Functia de cornering light este in far , nu in proiector cum ai vazut la multe alte marci .
Martorul din bord ce culoare are cand aprinzi proiectoarele ?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 4:35 pm

Verde. In bord nu indica nici o eroare. Ma gandeam sa nu fi scos mufele de la proiectoare cand au pus coltii aia la bara si sa fi uitat sa le fi pus la loc.Orice ar fi peste 1 luna am drum la brasov si dau o tura pe la ei daca nu descopar care e treaba

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Lun Oct 18, 2010 4:47 pm

acesta pare sa fie design.ul noilor jenti

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Oct 18, 2010 5:11 pm

Sau daca vrei sa le vezi si mai mari, incearca AICI

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Lun Oct 18, 2010 5:55 pm

Sunt aceleasi de pe ASX?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Oct 18, 2010 7:15 pm

Ca disignjentile astea noi nu sunt ceva deosebit, din puctul meu de vedere sunt cam la fel cu cele vechi la capitorul frumusete sincer sa fiu ma asteptam sa imi placa mai mult. Asta e am sa pun pe jentile stoc cauciucuri de iarna iar la primavara sau cand oi avea bani imi iau niste jenti aftermaarket care sa imi placa. Deocamdata asta pare sa fie singura chestie care nu imi place la lancerul 2010. Inrest numai schimbari in bine: stopuri de rally art, vitezometrul in partea dreapta restu o sa mai descopar cand imivine masina. Sper ca singura dezamagirea desi e mult spus dezamagire, sa ramana jentile.
Daca poti sa pui si o poza cu bordul sa vedem schimbarile as fi recunoscator.
NU mai am rabdare pana imi vine masina, abia astept...
@cojack in ceea ce priveste proiectoarele foarte probabil au iutat sa iti conecteze mufa sa vreo alta conexiune fizica. Poti sa te duci in orice service mitsubishi ca doar ai garantie nu neaparat la BV. Succes Sa stapanesti masina cu placere si fara evenimente nefericite si sa te bucuri de ea ca e o masina superba poate cea mai superba de pe piata.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Lun Oct 18, 2010 8:57 pm

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si... hai cu pozele alea, ca le asteptam ca pe un cal breaz.

PS 1.5ul iese complet din oferta si va fi inlocuit de noul 1.6?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 9:09 pm

1.5 a iesit complet deja. Mai sunt cateva pe stock dar dealea slab dotate.Pozele le astept si eu sa apara:))ca nu am ce admira pe pc( eu sunt in capitala la facultate cu alta masina ca nu merita bagata`n bucuresti ,lancerul sta la taicamiu la buzau )

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Oct 18, 2010 9:52 pm

S-o stapanesti sanatoas. Inteligenta mutarea celor de la mitsu cu schimbarea stopurilor

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Mar Oct 19, 2010 6:00 pm

Am reusit sa iau de pe mail 3 poze. Din pacate doar din fata si lateral,ma omoara netul asta al meu ca e wireless si face cam multe figuri ...sambata dimineata o sa postez poze si din spate si bord ...si ce`o sa mai cereti

Poze din spate si interior(sau ce se mai cere) sambata dimineata,mai devreme nu se poate
Fişiere ataşate
a2.JPG
a2.JPG (1.21 MiB) Vizualizat de 2345 ori
a3.JPG
a3.JPG (1.04 MiB) Vizualizat de 2222 ori
a1.JPG
a1.JPG (1.05 MiB) Vizualizat de 2240 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”