Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
In legatura cu praful de la stergatoare..... Una din zonele in care imi parcam masina, cand nu eram acasa era langa un santier, deci foarte mult praf. O data sau de doua ori au plecat stergatoarele pe uscat,la KIA, si mi-am facut parbrizul panza de paianjen, deci nu prea tine de marca. Oricum la mitsubishi mi se pare mai bun parbrizul decat la Cee'd. Eu inca n-am zgarieturi vizibile pe parbrizul de la mitsu.
- exttortion
- EVO I
QUOTE (shocs @ Feb 9 2010, 10:26 PM) Eu am alta problema, de vreo 1 luna cred, nu mi s-a parut mare lucru (atata timp cat masina merge ok) asa ca nu m-am dus la nici un service pana acum dar totusi sunt curios ce o fi. Cand dau cu spatele si o bruschez (practic ridic mai repede ambreiajul) se aude un troncanit undeva pe partea stanga - fata pe la roata as zice. Zgomotul asta il mai aud si cand plec de pe loc dar rar, cel mai des il aud cand dau cu spatele. Ce o fi?
Salut tuturor,
Acelasi lucru patesc si eu. Voi aveti asa ceva? Daca da, cum ati rezolvat? N-am gasit rezolvarea/cauza in acest topic.
Salut tuturor,
Acelasi lucru patesc si eu. Voi aveti asa ceva? Daca da, cum ati rezolvat? N-am gasit rezolvarea/cauza in acest topic.
- goldeye3002
- EVO I
Nu ca ar fi o problema generala, dar in seara asta la o inspectie spontana a directiei...vechea si prietena mea problema, am constatat un mic joc si o bataie destul de urata, metal pe metal la roata stanga-de unde acuzam zgomote de la 2000km(acum 44000)-ceea ce imi sugereaza din experienta ca s-ar putea sa fie de bai capatul de bara sau bieleta de directie.
Doamne ajuta sa fie de acolo si sa scap de zgomotele de la directie, sa nu fie caseta ca atunci raman pe dreapta si fac astia puzzle cu masina mea
Maine o sa trec pe la service sa vedem exact ce si cum.
Doamne ajuta sa fie de acolo si sa scap de zgomotele de la directie, sa nu fie caseta ca atunci raman pe dreapta si fac astia puzzle cu masina mea
Maine o sa trec pe la service sa vedem exact ce si cum.