Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Sâm Iul 31, 2010 2:06 pm

Dar e normal sa se zgarie parbrizul de la praf sau ce dumnezeu s-a mai strans la stergatoare ?

Mie asa mi s-a intamplat. Poate o fi fost vreo pietricica, dar daca era, era suficient de mica incat sa nu se observe la stergator.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Sâm Iul 31, 2010 6:38 pm

In legatura cu praful de la stergatoare..... Una din zonele in care imi parcam masina, cand nu eram acasa era langa un santier, deci foarte mult praf. O data sau de doua ori au plecat stergatoarele pe uscat,la KIA, si mi-am facut parbrizul panza de paianjen, deci nu prea tine de marca. Oricum la mitsubishi mi se pare mai bun parbrizul decat la Cee'd. Eu inca n-am zgarieturi vizibile pe parbrizul de la mitsu.

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Lun Aug 09, 2010 3:04 pm

salutare,

am observat ca la geamul de la sofer nu mai functioneaza functia pulse. i s-a mai intamplat cuiva?

dunhill

exttortion
EVO I

Mesaj de exttortion » Lun Sep 06, 2010 6:13 pm

dunhill coboara geamu si urca-l si o sa-ti mearga

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Oct 05, 2010 10:00 am

Dupa ce pun contactul dimineata se aude un fel de scartait care vine din zona centrala a bordului. A mai intalnit cineva problema asta? Dupa ce se incalzeste in masina sau daca mai pun contactul inca o data nu mai face.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mar Oct 05, 2010 10:45 am

QUOTE (shocs @ Feb 9 2010, 10:26 PM) Eu am alta problema, de vreo 1 luna cred, nu mi s-a parut mare lucru (atata timp cat masina merge ok) asa ca nu m-am dus la nici un service pana acum dar totusi sunt curios ce o fi. Cand dau cu spatele si o bruschez (practic ridic mai repede ambreiajul) se aude un troncanit undeva pe partea stanga - fata pe la roata as zice. Zgomotul asta il mai aud si cand plec de pe loc dar rar, cel mai des il aud cand dau cu spatele. Ce o fi?

Salut tuturor,

Acelasi lucru patesc si eu. Voi aveti asa ceva? Daca da, cum ati rezolvat? N-am gasit rezolvarea/cauza in acest topic.

lucil
EVO I

Mesaj de lucil » Mar Oct 05, 2010 10:25 pm

dap. zgomotul la care se refera n.vasiliu l-am avut si eu. m-am intrebat vreo 2 zile ce ar putea fi, dar apoi nu l-am mai sesizat...,,asa o face toate``...la revizia de 15000 totul k.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Mie Oct 06, 2010 9:43 am

Deci sa inteleg ca nu e o problema.... eu am deja 21.500 cu ea....

lucil
EVO I

Mesaj de lucil » Mie Oct 06, 2010 10:09 pm

18700 acum...nu poci pentru ca sa spun ca n-ar fi o problema....dar zgomotul a fost doar o perioada.zgomote ciudate am si acum(cand accelerez se aude un zanganit oarecum din partea de jos fata),nu tot timpul.relatat problema la service...totul ok.in rest masina ARHIIMPECABILA!

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mie Oct 06, 2010 11:52 pm

Nu ca ar fi o problema generala, dar in seara asta la o inspectie spontana a directiei...vechea si prietena mea problema, am constatat un mic joc si o bataie destul de urata, metal pe metal la roata stanga-de unde acuzam zgomote de la 2000km(acum 44000)-ceea ce imi sugereaza din experienta ca s-ar putea sa fie de bai capatul de bara sau bieleta de directie.
Doamne ajuta sa fie de acolo si sa scap de zgomotele de la directie, sa nu fie caseta ca atunci raman pe dreapta si fac astia puzzle cu masina mea
Maine o sa trec pe la service sa vedem exact ce si cum.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”