Discu?ii generale legate de IT
IT frate...
Ba da' nu mai munceste nimeni in tara asta ?
Toti sunteti "pe IT" ? )
Ma intrebam odata...daca am mai fi fost in comunism, ce profesie as fi avut ?
Oare as mai fi intrat la politehnica ?
hm hm hm )
Voi v-ati intrebat ?
Oricum, 70% - 80% dintre cei care termina acum o facultate tehnica, sunt varza...si nu de acum...:
Andrei_RC, ce IT-uesti tu la benzinariile RAFO ?
Ce inseamna suport IT (cu doi de p) ?
Ba da' nu mai munceste nimeni in tara asta ?
Toti sunteti "pe IT" ? )
Ma intrebam odata...daca am mai fi fost in comunism, ce profesie as fi avut ?
Oare as mai fi intrat la politehnica ?
hm hm hm )
Voi v-ati intrebat ?
Oricum, 70% - 80% dintre cei care termina acum o facultate tehnica, sunt varza...si nu de acum...:
Andrei_RC, ce IT-uesti tu la benzinariile RAFO ?
Ce inseamna suport IT (cu doi de p) ?
@Cristi
Pai pana acum am lucrat la cei care faceau softul de vanzare, control pompe pt. MOL si Agip. Si daca pica vreun calc sau statea o statie plecam si in miez de noapte la intereventie (daca eram de servici)
Iar acum am trecut de partea cealalta a baricadei si alerg eu echipele de interventie care lucreaza pt Rafo. Ma ocup de VPN-ul ce va lega statiile ...
Pai pana acum am lucrat la cei care faceau softul de vanzare, control pompe pt. MOL si Agip. Si daca pica vreun calc sau statea o statie plecam si in miez de noapte la intereventie (daca eram de servici)
Iar acum am trecut de partea cealalta a baricadei si alerg eu echipele de interventie care lucreaza pt Rafo. Ma ocup de VPN-ul ce va lega statiile ...
pot zice si eu ca activez in IT. de 2 ani ma ocup de sistemul de gestiune al Petromului. Tot ce misca de la trimiterea tranzactiei de la pompa la imprimanta fiscala, mentenanta bazei de date a fiecarei statii pana la receptionarea datelor in SAP la headoffice web metods Petrom. daca mergeti intr-un Petrom si nu va scoate bon fiscal sau nu puteti efectua plata cu PetromCard in capul nostru se sparg oalele :-D
QUOTE (adictoma)pot zice si eu ca activez in IT. de 2 ani ma ocup de sistemul de gestiune al Petromului. Tot ce misca de la trimiterea tranzactiei de la pompa la imprimanta fiscala, mentenanta bazei de date a fiecarei statii pana la receptionarea datelor in SAP la headoffice web metods Petrom. daca mergeti intr-un Petrom si nu va scoate bon fiscal sau nu puteti efectua plata cu PetromCard in capul nostru se sparg oalele :-D
Si diferentele dintre cantitatea care o vindeti si cea care ajunge efectiv in rezervoarele noastre in capul cui se sparge? :roll:
In alta ordine de idei, eu-s satul de IT, VPN-uri si alte alea de genul. Dupa vreo 8 ani de IT, am trecut la advertising si grafica de vreo 5 ani. :-) Insa tot pe acolo pe la IT cred ca se incadreaza....
Si diferentele dintre cantitatea care o vindeti si cea care ajunge efectiv in rezervoarele noastre in capul cui se sparge? :roll:
In alta ordine de idei, eu-s satul de IT, VPN-uri si alte alea de genul. Dupa vreo 8 ani de IT, am trecut la advertising si grafica de vreo 5 ani. :-) Insa tot pe acolo pe la IT cred ca se incadreaza....