Discu?ii generale legate de IT

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Feb 02, 2008 11:37 am

Pai hai sa zic si eu.
in prezent IT la benzinariile Rafo. (care au fost preluate de Grizzly petrol si vor arata foarte bine in mai putin de 1 AN)
Pana acum support IT pt Mol Agip si alti particulari.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Feb 02, 2008 2:33 pm

IT frate...
Ba da' nu mai munceste nimeni in tara asta ?
Toti sunteti "pe IT" ? )

Ma intrebam odata...daca am mai fi fost in comunism, ce profesie as fi avut ?
Oare as mai fi intrat la politehnica ?
hm hm hm )
Voi v-ati intrebat ?
Oricum, 70% - 80% dintre cei care termina acum o facultate tehnica, sunt varza...si nu de acum...:

Andrei_RC, ce IT-uesti tu la benzinariile RAFO ?
Ce inseamna suport IT (cu doi de p) ?

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Lun Feb 04, 2008 12:03 am

@Cristi

Pai pana acum am lucrat la cei care faceau softul de vanzare, control pompe pt. MOL si Agip. Si daca pica vreun calc sau statea o statie plecam si in miez de noapte la intereventie (daca eram de servici)
Iar acum am trecut de partea cealalta a baricadei si alerg eu echipele de interventie care lucreaza pt Rafo. Ma ocup de VPN-ul ce va lega statiile ...

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Feb 04, 2008 12:28 am

super tare!
Daca nu cumva deja aveti asa ceva...iti recomand un mobile device based win mobile cu ajutorul caruia poti administra intreaga retea direct de pe plaja din caraibe...

keny
EVO I

Mesaj de keny » Sâm Feb 16, 2008 1:21 pm

Din cate stiu eu acum se pot face plati si primit bani prin Paypal si in Romania. A reusit cineva sa extraga bani din contul de Paypal?

sondy
EVO I

Mesaj de sondy » Sâm Feb 16, 2008 3:42 pm

Plati stiu ca se pot face. Despre primit nu stiu, ca nu am incercat sa extrag ce nu am avut. Dar daca sunt doritori pe forum, pot face donatii in cont si verific daca se pot extrage :mrgreen:

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Feb 16, 2008 7:48 pm

QUOTE (keny)Din cate stiu eu acum se pot face plati si primit bani prin Paypal si in Romania. A reusit cineva sa extraga bani din contul de Paypal?

care cont ?
ai cont si nu ne-ai spus pana acum ?

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Mar 27, 2008 7:40 am

pot zice si eu ca activez in IT. de 2 ani ma ocup de sistemul de gestiune al Petromului. Tot ce misca de la trimiterea tranzactiei de la pompa la imprimanta fiscala, mentenanta bazei de date a fiecarei statii pana la receptionarea datelor in SAP la headoffice web metods Petrom. daca mergeti intr-un Petrom si nu va scoate bon fiscal sau nu puteti efectua plata cu PetromCard in capul nostru se sparg oalele :-D

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Lun Iul 21, 2008 10:23 am

@ goangaus si @ sondy in special pt ca voi stiti f bine despre ce e vorba... eu sunt Consultant SAP pe modulul FI !
lucrez pt o firma austriaca si in prezent sunt pe un proiect la BCR (Erste bank)
imi pare bine sa va intalnesc pe forum pe toti.
toate bune...

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Lun Iul 21, 2008 5:12 pm

QUOTE (adictoma)pot zice si eu ca activez in IT. de 2 ani ma ocup de sistemul de gestiune al Petromului. Tot ce misca de la trimiterea tranzactiei de la pompa la imprimanta fiscala, mentenanta bazei de date a fiecarei statii pana la receptionarea datelor in SAP la headoffice web metods Petrom. daca mergeti intr-un Petrom si nu va scoate bon fiscal sau nu puteti efectua plata cu PetromCard in capul nostru se sparg oalele :-D

Si diferentele dintre cantitatea care o vindeti si cea care ajunge efectiv in rezervoarele noastre in capul cui se sparge? :roll:

In alta ordine de idei, eu-s satul de IT, VPN-uri si alte alea de genul. Dupa vreo 8 ani de IT, am trecut la advertising si grafica de vreo 5 ani. :-) Insa tot pe acolo pe la IT cred ca se incadreaza....

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”