2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Fusei la spalatorie si am observat un tip ce se tot uita la masina mea cand au ajuns cei de acolo la stadiul de lustruit. La inceput mi s-a parut cam dubios, deja ma uitam cam suspect... pana cand vine la mine si ma intreaba daca e luata noua, de cand o am, ca e super frumoasa, ca sa am grija de ea... nice! El avea o Kia Ceed.
Numerele rosii sunt valabile pana pe 30.06 inclusiv. Am sunat la UniCredit Leasing sa aflu cam cum stam cu procesul de inmatriculare, pe scurt cand imi vin numerele permanente. Mi-a explicat tipu' de acolo povestea porcului : ANAF, Politie, Curier, bla bla'uri. Aia dureaza atat, aia atat, aia atat. Bun, rezumat. Long story short, ca numerele imi vor veni dupa data de 01.07. Pai bun si eu ce fac, stau cu masina pe bara pana cand aveti bunavointa sa... ? Nu, ca apelati la dealer pentru prelungirea numerelor rosii. Zis si facut, am instiintat dealerul si a promis ca se intereseaza si ca va reveni cu un telefon astazi dar ca e mai complicat sa le prelungeasca din motive ce tin in mod direct de Politia Romana. In fine. M-a pus pe ganduri... e urat sa stai cu masina pe bara pentru ca birocratia in tara asta e de rahat. Sper sa nu fie cazul la mine dar...
A, da, inca ceva. Sa nu credeti ca-s disperat si ca nu pot astepta pe bara cu masina o zi, 2, 3. Dar e inacceptabil pentru simplul fapt ca eu platesc masina si in acele zile si vreau sa ma folosesc de ea neconditionat. Logic, nu ?
A, da, inca ceva. Sa nu credeti ca-s disperat si ca nu pot astepta pe bara cu masina o zi, 2, 3. Dar e inacceptabil pentru simplul fapt ca eu platesc masina si in acele zile si vreau sa ma folosesc de ea neconditionat. Logic, nu ?
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
QUOTE (Malakai @ Jun 25 2010, 12:51 PM) A, da, inca ceva. Sa nu credeti ca-s disperat si ca nu pot astepta pe bara cu masina o zi, 2, 3. Dar e inacceptabil pentru simplul fapt ca eu platesc masina si in acele zile si vreau sa ma folosesc de ea neconditionat. Logic, nu ?
Eu as fi total disperat sa fiu nevoit sa stau cu masina pe bara. Nu cred ca te judeca nimeni, stai linistit.
Eu as fi total disperat sa fiu nevoit sa stau cu masina pe bara. Nu cred ca te judeca nimeni, stai linistit.
De astazi raspund prezent cu B 504 MLK!
M-a sunat un domn de la Cargus, mi-a adus numerele, RCA'ul + CASCO, certificatul de inmatriculare... deocamdata nu stiu valoarea taxei de inmatriculare, nu a aparut nici pe site'ul suport de la UniCredit. Oricum va fi in jur de 800E... Ma bucur ca s-a rezolvat inainte de expirarea numerelor rosii, mi-am luat o piatra de pe inima...
As face o poza dar in loc de Frost White ca si culoare ati vedea un Macabre Black (asta in conditiile in care ieri am fost la spalatorie ) asa ca momentan mai amanam sedinta foto...
Sper sa gasesc cat de curand finante pentru primele mici modificari care zic eu ca vor schimba foarte mult aspectul masinii (in bine) si anume:
- Eleron design sportiv
- Grila pentru bara fata cu margine cromata
- jantele stock vreau sa le vopsesc albe
- etrierii vreau sa ii vopsesc rosii (vreau sa dau o pata de culoare)
- xenon
... cam atat.
M-a sunat un domn de la Cargus, mi-a adus numerele, RCA'ul + CASCO, certificatul de inmatriculare... deocamdata nu stiu valoarea taxei de inmatriculare, nu a aparut nici pe site'ul suport de la UniCredit. Oricum va fi in jur de 800E... Ma bucur ca s-a rezolvat inainte de expirarea numerelor rosii, mi-am luat o piatra de pe inima...
As face o poza dar in loc de Frost White ca si culoare ati vedea un Macabre Black (asta in conditiile in care ieri am fost la spalatorie ) asa ca momentan mai amanam sedinta foto...
Sper sa gasesc cat de curand finante pentru primele mici modificari care zic eu ca vor schimba foarte mult aspectul masinii (in bine) si anume:
- Eleron design sportiv
- Grila pentru bara fata cu margine cromata
- jantele stock vreau sa le vopsesc albe
- etrierii vreau sa ii vopsesc rosii (vreau sa dau o pata de culoare)
- xenon
... cam atat.