2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Iun 14, 2010 12:45 pm

Poate-au fost indulgenti si datorita vitezei relativ mici ca la 130 km/h puteam sa am si Maserati ca tot ma ardeau...

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Iun 16, 2010 11:05 pm

Wet car is sexy.

andrei

Mesaj de andrei » Joi Iun 17, 2010 2:09 am

Everything that's wet is sexy.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Iun 20, 2010 10:07 pm

Fusei la spalatorie si am observat un tip ce se tot uita la masina mea cand au ajuns cei de acolo la stadiul de lustruit. La inceput mi s-a parut cam dubios, deja ma uitam cam suspect... pana cand vine la mine si ma intreaba daca e luata noua, de cand o am, ca e super frumoasa, ca sa am grija de ea... nice! El avea o Kia Ceed.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Iun 21, 2010 8:24 am

QUOTE Everything that's wet is sexy
am vazut un caine maidanez cu o rana umeda (sangera), te bagi?

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Iun 25, 2010 12:51 pm

Numerele rosii sunt valabile pana pe 30.06 inclusiv. Am sunat la UniCredit Leasing sa aflu cam cum stam cu procesul de inmatriculare, pe scurt cand imi vin numerele permanente. Mi-a explicat tipu' de acolo povestea porcului : ANAF, Politie, Curier, bla bla'uri. Aia dureaza atat, aia atat, aia atat. Bun, rezumat. Long story short, ca numerele imi vor veni dupa data de 01.07. Pai bun si eu ce fac, stau cu masina pe bara pana cand aveti bunavointa sa... ? Nu, ca apelati la dealer pentru prelungirea numerelor rosii. Zis si facut, am instiintat dealerul si a promis ca se intereseaza si ca va reveni cu un telefon astazi dar ca e mai complicat sa le prelungeasca din motive ce tin in mod direct de Politia Romana. In fine. M-a pus pe ganduri... e urat sa stai cu masina pe bara pentru ca birocratia in tara asta e de rahat. Sper sa nu fie cazul la mine dar...

A, da, inca ceva. Sa nu credeti ca-s disperat si ca nu pot astepta pe bara cu masina o zi, 2, 3. Dar e inacceptabil pentru simplul fapt ca eu platesc masina si in acele zile si vreau sa ma folosesc de ea neconditionat. Logic, nu ?

ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Vin Iun 25, 2010 8:44 pm

QUOTE (Malakai @ Jun 25 2010, 12:51 PM) A, da, inca ceva. Sa nu credeti ca-s disperat si ca nu pot astepta pe bara cu masina o zi, 2, 3. Dar e inacceptabil pentru simplul fapt ca eu platesc masina si in acele zile si vreau sa ma folosesc de ea neconditionat. Logic, nu ?

Eu as fi total disperat sa fiu nevoit sa stau cu masina pe bara. Nu cred ca te judeca nimeni, stai linistit.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Iun 28, 2010 5:26 pm

De astazi raspund prezent cu B 504 MLK!
M-a sunat un domn de la Cargus, mi-a adus numerele, RCA'ul + CASCO, certificatul de inmatriculare... deocamdata nu stiu valoarea taxei de inmatriculare, nu a aparut nici pe site'ul suport de la UniCredit. Oricum va fi in jur de 800E... Ma bucur ca s-a rezolvat inainte de expirarea numerelor rosii, mi-am luat o piatra de pe inima...

As face o poza dar in loc de Frost White ca si culoare ati vedea un Macabre Black (asta in conditiile in care ieri am fost la spalatorie ) asa ca momentan mai amanam sedinta foto...
Sper sa gasesc cat de curand finante pentru primele mici modificari care zic eu ca vor schimba foarte mult aspectul masinii (in bine) si anume:

- Eleron design sportiv
- Grila pentru bara fata cu margine cromata
- jantele stock vreau sa le vopsesc albe
- etrierii vreau sa ii vopsesc rosii (vreau sa dau o pata de culoare)
- xenon

... cam atat.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Iun 29, 2010 8:17 am

QUOTE (Malakai @ Jun 28 2010, 05:26 PM) - Grila pentru bara fata cu margine cromata
Parerea mea.. mai bine fara!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Iun 29, 2010 10:10 am

Si eu zic ca mai bine fara grila cromata jos. Scoate cromul si de pe aia de sus si fa-i mijlocul barei negru. O sa contrasteze foarte bine cu alb. Parerea mea

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”