Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Dec 03, 2009 10:30 am

Userul Mitout24 a primit warn 10% pentru bump neregulamentar.
Urmatorul pe lista va fi yakuZza22

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Dec 06, 2009 8:43 pm

eu am sters topicul deschis de Garsia . Dupa parerea mea nu ar trebui sa incurajam ce tine de curse , liniute si alte chestii care contravin cu legislatia. Exista sectiune de motorsport , exista forumuri unde isi pot spune cu cat au mers si ce ''jmekerii'' au mai facut cu masina , dar nu cred ca ar trebui sa fie la noi. Daca credeti ca nu e ok ce am facut , puteti sa-l puneti la loc. Asta e parerea mea si de aceea l-am sters.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Dec 10, 2009 7:29 pm

Andrei, vezi ce faci cu Vivalalev. Eu i-am dat suspend sa nu apuce sa posteze mai mult....
Mersi...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Dec 11, 2009 12:31 pm

Userul pitonul a gasit o modalitate de a se razbuna pe allexino - vedeti postul sters in trash. I-am dat PM si de-acum ar fi bine sa nu mai acceptam comentarii in genul asta legate de pret. Fiecare isi vinde produsul cu ce pret vrea.

andrei

Mesaj de andrei » Joi Dec 17, 2009 2:45 pm

QUOTE (chacha @ Nov 28 2009, 09:09 PM) Andrei, "ajuta-ma" te rog sa ii maresc lui yuli_EBX warn-u la 50% ca eu mai mult de 10% nu pot da odata si cateodata parca te mananca mouse-u de mai mult. Topicul e asta si e al doilea dupa ce i-a mai zis odata cix aici odata anterior.

QUOTE (chacha @ Dec 10 2009, 07:29 PM) Andrei, vezi ce faci cu Vivalalev. Eu i-am dat suspend sa nu apuce sa posteze mai mult....
Mersi...
All done. Scuze pentru intarziere.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Dec 23, 2009 12:14 am

Salutare natiune
Ce ziceti , facem ceva fapte bune acum in prag de sarbatori ?
Mai scadem de la domnii Altuning si Driverx din warn si le ridicam ban-ul ? La altuning sunt 3 luni deja , iar la driverx tin altii cont .
Plus , Andrei , fa te rog cu rosu textul Regulament de sub Mitsu sa iasa in evidenta .

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Dec 23, 2009 8:51 am

De-acord. Si Andrei vezi ca avem o noua robotica pe forum MelissaHudgens.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Dec 23, 2009 9:54 am

@cristibna: Eu ma gandeam sa ii scoatem banul lui driverx, insa nivelul warnului sa ramana la 90% pana da semne ca se cuminteste. Am rezolvat cu textul.

@cix: nu mai e.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Dec 23, 2009 10:01 pm

Vazut , placut , dar ... comment : nu se poate scrie doar REGULAMENT , in loc de regulament mitsu.ro ? ca banuies ca se deduce ca e regulament pe acest forum . Si ceva mai mare se poate ?
E ok sa il lasi cat mai sus , dar lasa o portita in caz ca face iar boacane , nu sa fie banat instant la prima abatere. Fa-l 80% , poti sa-l arzi daca greseste si astfel vede totusi ca i se da o sansa dar trebuie sa se reabiliteze . Daca sta cuminte 1 luna , se poate sa-i mai scadem ( scazi ) 10% si asa se vede bunavointa noastra , ca nu suntem comunisti , dar ca trebuie sa inteleaga ca sunt totusi niste reguli pe un forum public. Parerea mea , hic .
Dar mr Altuning vad ca nu e in discutie .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Dec 23, 2009 10:06 pm

Si mai era un coleg vechi de pe forum din Bucuresti dar nu mai retin numele? Ma ajuta cineva cu lapsusul? Stiu ca raspundea mult la tehnic dar nu mai stiu de ce a luat ban...

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”