Activitatea Moderatorilor
eu am sters topicul deschis de Garsia . Dupa parerea mea nu ar trebui sa incurajam ce tine de curse , liniute si alte chestii care contravin cu legislatia. Exista sectiune de motorsport , exista forumuri unde isi pot spune cu cat au mers si ce ''jmekerii'' au mai facut cu masina , dar nu cred ca ar trebui sa fie la noi. Daca credeti ca nu e ok ce am facut , puteti sa-l puneti la loc. Asta e parerea mea si de aceea l-am sters.
QUOTE (chacha @ Nov 28 2009, 09:09 PM) Andrei, "ajuta-ma" te rog sa ii maresc lui yuli_EBX warn-u la 50% ca eu mai mult de 10% nu pot da odata si cateodata parca te mananca mouse-u de mai mult. Topicul e asta si e al doilea dupa ce i-a mai zis odata cix aici odata anterior.
QUOTE (chacha @ Dec 10 2009, 07:29 PM) Andrei, vezi ce faci cu Vivalalev. Eu i-am dat suspend sa nu apuce sa posteze mai mult....
Mersi...
All done. Scuze pentru intarziere.
QUOTE (chacha @ Dec 10 2009, 07:29 PM) Andrei, vezi ce faci cu Vivalalev. Eu i-am dat suspend sa nu apuce sa posteze mai mult....
Mersi...
All done. Scuze pentru intarziere.
Salutare natiune
Ce ziceti , facem ceva fapte bune acum in prag de sarbatori ?
Mai scadem de la domnii Altuning si Driverx din warn si le ridicam ban-ul ? La altuning sunt 3 luni deja , iar la driverx tin altii cont .
Plus , Andrei , fa te rog cu rosu textul Regulament de sub Mitsu sa iasa in evidenta .
Ce ziceti , facem ceva fapte bune acum in prag de sarbatori ?
Mai scadem de la domnii Altuning si Driverx din warn si le ridicam ban-ul ? La altuning sunt 3 luni deja , iar la driverx tin altii cont .
Plus , Andrei , fa te rog cu rosu textul Regulament de sub Mitsu sa iasa in evidenta .
Vazut , placut , dar ... comment : nu se poate scrie doar REGULAMENT , in loc de regulament mitsu.ro ? ca banuies ca se deduce ca e regulament pe acest forum . Si ceva mai mare se poate ?
E ok sa il lasi cat mai sus , dar lasa o portita in caz ca face iar boacane , nu sa fie banat instant la prima abatere. Fa-l 80% , poti sa-l arzi daca greseste si astfel vede totusi ca i se da o sansa dar trebuie sa se reabiliteze . Daca sta cuminte 1 luna , se poate sa-i mai scadem ( scazi ) 10% si asa se vede bunavointa noastra , ca nu suntem comunisti , dar ca trebuie sa inteleaga ca sunt totusi niste reguli pe un forum public. Parerea mea , hic .
Dar mr Altuning vad ca nu e in discutie .
E ok sa il lasi cat mai sus , dar lasa o portita in caz ca face iar boacane , nu sa fie banat instant la prima abatere. Fa-l 80% , poti sa-l arzi daca greseste si astfel vede totusi ca i se da o sansa dar trebuie sa se reabiliteze . Daca sta cuminte 1 luna , se poate sa-i mai scadem ( scazi ) 10% si asa se vede bunavointa noastra , ca nu suntem comunisti , dar ca trebuie sa inteleaga ca sunt totusi niste reguli pe un forum public. Parerea mea , hic .
Dar mr Altuning vad ca nu e in discutie .