Folie Geamuri Omologare Rar?
cozmine te inteleg perfect. acum 40 de min am fost oprit de un punct de control al politiei si exact aceeasi problema: ca nu am omologare pentru geamurile fumurii de la masina si ca-mi retine talonul. dupa ce mi-a zis asta imediat in masina sa-mi faca proces verbal sau cine stie ce.... pana nu m-am dus la un superior de-al lui sa-i spun si pana n-a dat cu unghia sa vada ca nu am folie nici ca s-a lasat. intr-un final m-a lasat sa plec dar mi-a zis sa ma duc la reprezntanta sa iau o hartie prin care se atesta faptul ca geamurile fumurii sunt din dotarea masinii ca data viitoare nu ma mai lasa sa scap . parca au innebunit cu totii.....
QUOTE (COObra @ Oct 15 2009, 09:06 PM) geamurile tale au o inscriptie din fabrica, care este un simbol acceptat international (nu retin acum care este, dar maine voi posta), acest simbol il ai pe fiecare geam si reprezinta faptul ca geamurile sunt conforme cu legislatia.
M-am uitat la geamuri si inscriptiile de pe cele fumurii nu se deosebesc aproape cu nimic fata de cele din fatza.
Eu am procedat ca Danyutz; am in masina un catalog de la reprezentanta pt. Noul Colt (in care apar echiparile si poze cu geamurile fumurii) si o copie dupa factura masinii din care reiese echiparea INTENSE. Dar poate ca ar fi bine sa merg la reprezentanta sa pun si niste stampile pe ele.
M-am uitat la geamuri si inscriptiile de pe cele fumurii nu se deosebesc aproape cu nimic fata de cele din fatza.
Eu am procedat ca Danyutz; am in masina un catalog de la reprezentanta pt. Noul Colt (in care apar echiparile si poze cu geamurile fumurii) si o copie dupa factura masinii din care reiese echiparea INTENSE. Dar poate ca ar fi bine sa merg la reprezentanta sa pun si niste stampile pe ele.
poate nu stie politaiul ce inseamna "v"-ul sau mai stiu eu ce.. asa ca azi am fost la un dealer mitsubishi si mi-a dat o foaie de prezentare a modelului (unde se specifica faptul ca geamurile laterale si cel spate sunt fumurii) cu o stampila si semnatura. sper sa fie de ajuns si sa nu mai am batai de cap cu "organele".