Folie Geamuri Omologare Rar?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
DrMorsa
EVO I

Mesaj de DrMorsa » Sâm Oct 17, 2009 3:58 am

cozmine te inteleg perfect. acum 40 de min am fost oprit de un punct de control al politiei si exact aceeasi problema: ca nu am omologare pentru geamurile fumurii de la masina si ca-mi retine talonul. dupa ce mi-a zis asta imediat in masina sa-mi faca proces verbal sau cine stie ce.... pana nu m-am dus la un superior de-al lui sa-i spun si pana n-a dat cu unghia sa vada ca nu am folie nici ca s-a lasat. intr-un final m-a lasat sa plec dar mi-a zis sa ma duc la reprezntanta sa iau o hartie prin care se atesta faptul ca geamurile fumurii sunt din dotarea masinii ca data viitoare nu ma mai lasa sa scap . parca au innebunit cu totii.....

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Sâm Oct 17, 2009 12:31 pm

Cei cu Colt cu geamuri fumurii, mergeti la dealer-ul de unde a-ti luat masina, sa va listeze oferta pe model si sa puna jos o stampila si o semnatura. Tineti-o cu voi in masina, in caz ca mai aveti probleme d-astea.

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Dum Oct 18, 2009 4:28 pm

QUOTE (COObra @ Oct 15 2009, 09:06 PM) geamurile tale au o inscriptie din fabrica, care este un simbol acceptat international (nu retin acum care este, dar maine voi posta), acest simbol il ai pe fiecare geam si reprezinta faptul ca geamurile sunt conforme cu legislatia.
M-am uitat la geamuri si inscriptiile de pe cele fumurii nu se deosebesc aproape cu nimic fata de cele din fatza.
Eu am procedat ca Danyutz; am in masina un catalog de la reprezentanta pt. Noul Colt (in care apar echiparile si poze cu geamurile fumurii) si o copie dupa factura masinii din care reiese echiparea INTENSE. Dar poate ca ar fi bine sa merg la reprezentanta sa pun si niste stampile pe ele.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Dum Oct 18, 2009 6:44 pm

pe geam exista un E4 intr-un cerc. asta certifica faptul ca geamul este ionizat din fabrica si ca este echipare originala a masinii.
organul ar trebui sa stie. este o notare internationala.
daca nu vrea si nu vrea, intraeba-l daca la 112 reclami un abuz al politiei rutiere.

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Dum Oct 18, 2009 7:01 pm

QUOTE (COObra @ Oct 18 2009, 05:44 PM) pe geam exista un E4 intr-un cerc. asta certifica faptul ca geamul este ionizat din fabrica si ca este echipare originala a masinii.
Pai E4 scrie si pe geamurile din fatza.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Dum Oct 18, 2009 7:03 pm

Si geamurile din fata au o tenta inchisa, insa la alta transparenta decat cele din spate...
d-asta au si ele inscriptionarea E4

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Oct 19, 2009 7:56 am

exact. cele din fata au opacitate 5% maxim (sau cat permite legea internationala)
dar pe triunghiurile din fata si pe parbriz o sa vezi E6.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Oct 19, 2009 9:20 am

v-am zis ca trebuie sa intreb prima oara ca sigur uit.
deci nu E4 reprezinta ca e afumat, ci V-ul de deasupra cercului.
deasupra cercului cu E4 este un V.
nu are importanta ce scrie in cerc.

DrMorsa
EVO I

Mesaj de DrMorsa » Lun Oct 19, 2009 1:05 pm

poate nu stie politaiul ce inseamna "v"-ul sau mai stiu eu ce.. asa ca azi am fost la un dealer mitsubishi si mi-a dat o foaie de prezentare a modelului (unde se specifica faptul ca geamurile laterale si cel spate sunt fumurii) cu o stampila si semnatura. sper sa fie de ajuns si sa nu mai am batai de cap cu "organele".

cozmin_t
EVO I

Mesaj de cozmin_t » Mar Oct 20, 2009 9:13 am

am rezolvat-o. sper.
Am fost la dealer si nu atrebuit sa vorbesc prea mult.
Deja stiau cam cum sta treaba.
Mi-au dat o fisa cu dotari in care au trecut numarul masinii si seria caroseriei, stampilata de ei.
Acum sper sa tina la organele de control. Ca este multe si au idei. Putine da' fixe.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”