2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
Telescopul iese fara sa desfaci suruburile .. terbuie sa fortezi un pic de suport pana iese sau si mai usor ridici cu o surubelnita de clema aceea care il tine.
Telescoapele sunt destul de tari si nu merg stranse doar cu mana. Cu capota sigur o sa se lase. Eu am de gand sa scot unul pentru ca iti sare capota din mana cand o deschizi. Poate in timp o sa se mai inmoaie.
Telescoapele sunt destul de tari si nu merg stranse doar cu mana. Cu capota sigur o sa se lase. Eu am de gand sa scot unul pentru ca iti sare capota din mana cand o deschizi. Poate in timp o sa se mai inmoaie.
Am reusit sa montez 1,eu am desfacut suruburile alea laterale ca sa scot telescopul si la cel din partea de sus m-am cam chinuit sa-l string inapoi ca nu era loc,dar pina la urma l-am strins,deocamdata e fara nit,sta si intr-un surub in partea de sus,sper sa nu se strice ceva in citeva zile pina ii pun nit.
Intradevar s-a lasat sub greutatea capotei.
1 singur,cel putin la mine ridica capota cind o deschizi,dar nu chiar de tot,putin tre sa mai imping in sus ca sa fie deschisa complet.
Intradevar s-a lasat sub greutatea capotei.
1 singur,cel putin la mine ridica capota cind o deschizi,dar nu chiar de tot,putin tre sa mai imping in sus ca sa fie deschisa complet.
- Devik aka Alex
- EVO I
leduri in spatele lupelor nu aveam de gand sa pun pentru ca nu stiu exact locul in care sa le montez pentru a avea efectul dorit. Mai trebuia sa stiu si cat de tare se incalzesc becurile xenon.
As fi vrut sa pun leduri si in lateral, dar hotararea de a le desface am luat-o foarte rapid si nu am avut timp sa umblu dupa ele. Eu sper sa nu se arda ledurile de la angel-eyes, dar daca cumva se ard cred ca trebuie sa umblu iar in far. Atunci o sa pun si ledurile rosii.
As fi vrut sa pun leduri si in lateral, dar hotararea de a le desface am luat-o foarte rapid si nu am avut timp sa umblu dupa ele. Eu sper sa nu se arda ledurile de la angel-eyes, dar daca cumva se ard cred ca trebuie sa umblu iar in far. Atunci o sa pun si ledurile rosii.
- Devik aka Alex
- EVO I