2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Oct 04, 2009 3:35 pm

Telescopul il scot desfacind suruburile acelea argintii care il tin fixate de placutele metalice?
Telescopul n-ar trebui sa se miste?am incercat sa trag de el sau sal comprim da nu se intimpla nimic e fix.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Oct 04, 2009 9:50 pm

Telescopul iese fara sa desfaci suruburile .. terbuie sa fortezi un pic de suport pana iese sau si mai usor ridici cu o surubelnita de clema aceea care il tine.
Telescoapele sunt destul de tari si nu merg stranse doar cu mana. Cu capota sigur o sa se lase. Eu am de gand sa scot unul pentru ca iti sare capota din mana cand o deschizi. Poate in timp o sa se mai inmoaie.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Oct 04, 2009 10:50 pm

Am reusit sa montez 1,eu am desfacut suruburile alea laterale ca sa scot telescopul si la cel din partea de sus m-am cam chinuit sa-l string inapoi ca nu era loc,dar pina la urma l-am strins,deocamdata e fara nit,sta si intr-un surub in partea de sus,sper sa nu se strice ceva in citeva zile pina ii pun nit.
Intradevar s-a lasat sub greutatea capotei.
1 singur,cel putin la mine ridica capota cind o deschizi,dar nu chiar de tot,putin tre sa mai imping in sus ca sa fie deschisa complet.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Lun Oct 05, 2009 3:54 pm

Foarte frumos bravo, felicitari pentru munca depusa.
De ce nu ai continuat sa le faci cum sunt acelea din SUA, adica sa adaugi led in spatele lupei si leduri rosi in laterale ?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Oct 05, 2009 4:20 pm

leduri in spatele lupelor nu aveam de gand sa pun pentru ca nu stiu exact locul in care sa le montez pentru a avea efectul dorit. Mai trebuia sa stiu si cat de tare se incalzesc becurile xenon.
As fi vrut sa pun leduri si in lateral, dar hotararea de a le desface am luat-o foarte rapid si nu am avut timp sa umblu dupa ele. Eu sper sa nu se arda ledurile de la angel-eyes, dar daca cumva se ard cred ca trebuie sa umblu iar in far. Atunci o sa pun si ledurile rosii.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Lun Oct 05, 2009 4:59 pm

Asa te vreau....hotarat

Sper cat de curand sa pot avea convingerea de a investi in cosmetica masini, dar ce vreau eu imi inlatura din utilitatea pe care o are masina.
Jante JZ pe 19", lasata cel putin 5 centimetri, cat mai clean posibila

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Oct 07, 2009 5:47 pm

E mult pentru noi 5cm si roti pe 19. 25-30mm ar fi un drop suficient

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Oct 07, 2009 6:52 pm

Am mai facut o schimbare pe care am vrut de mult timp sa o fac si nu reusisem. Am vopsit jantele si grilele din fata cu gri carbon. Imaginea masinii s-a schimbat radical, iar eu zic ca in bine. Am facut si cateva poze.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mie Oct 07, 2009 6:54 pm

Foarte agresiv arata acum! good job!
insa nr pe fata? il vei pune in genul EVO?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Oct 07, 2009 7:08 pm

Numarul pe fata special nu l-am prins pentru a va cere parerea. Mi se pare ca numarul de evo vine cam jos din cauza spalatorului de far dar cred ca asa voi face pana la urma.
O sa ma mai uit pe la pozele celor care au nr de evo poate ma hotarasc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”