Probleme Cutie De Viteze - Lancer 2008
QUOTE (cix @ Jul 15 2009, 05:36 PM) "eram hotarat sa imi iau lancer, dar cand am vazut topicul de probleme ...".
Tot offtopic: macar de-ar fi pe toate forumurile astfel de topicuri..
le-numeri pe degetele de la o mana pe cele care recunosc...
eu zic ca-i un lucru bun ca aici exista.. parerea viitorului posesor se poate forma mai obiectiv..
avand in vedere avantajele masinii, dar si probl ce pot aparea.
Tot offtopic: macar de-ar fi pe toate forumurile astfel de topicuri..
le-numeri pe degetele de la o mana pe cele care recunosc...
eu zic ca-i un lucru bun ca aici exista.. parerea viitorului posesor se poate forma mai obiectiv..
avand in vedere avantajele masinii, dar si probl ce pot aparea.
- diablo_666
- EVO I
Foarte important este faptul ca se va rezolva (sa speram cix). Asta ar aduce un "+" pt. serviciile post-vanzare care si asa sunt vazute rau de aproape toata lumea si conteaza si ele la decizia de a lua o anumita masina. Sa ne tii la curent cand si cum se rezolva.
Eu sunt multumit de service pana acum (cel din Expozitiei).
Eu sunt multumit de service pana acum (cel din Expozitiei).
QUOTE (cix @ Jul 15 2009, 04:12 PM) Am primit si raspunsul. Problema este de la rulmentul de presiune, care va fi schimbat pe garantie. Pentru ei a fost primul caz cu acest rulment defect, iar pe forum nu a mai avut nimeni aceasta problema. Nu poate fi considerata problema generala si sper sa nu influenteze hotararea cuiva in a-si lua Lancer.
Am zis mai sus ..volanta + rulment de presiune schimbate .. nu esti singur
Am zis mai sus ..volanta + rulment de presiune schimbate .. nu esti singur
Pe mine m-ar interesa cati km aveati cu mitsele cand au aparut aceste probleme la rulmentul de presiune. Cine stie ...daca amandoi, cix si alexx22, aveati cam acelasi nr de km poate ar trebui sa ne punem niste intrebari.
Eu una aud un tacanit ciudat atunci cand tin ambreiajul calcat dar l-am remarcat de la inceput si nu s-a modificat in nici un fel pana in momentul de fata . Acum am un an si 2 luni si 23000 de km si singura problema serioasa ar fi ca dupa vreo 100 de km parcursi prin ploaia torentiala de sambata a cam luat-o razna senzorul care indica cantitatea de motorina din rezervor: am facut full-ul si tot gol imi indica ca e. Pana acum n-am avut timp sa trec pe la service insa tot mai sper ca-si va reveni singura . Poate nu s-a uscat bine In rest, sunt super multumita de masina si o iubesc la fel ca-n prima zi.
Eu una aud un tacanit ciudat atunci cand tin ambreiajul calcat dar l-am remarcat de la inceput si nu s-a modificat in nici un fel pana in momentul de fata . Acum am un an si 2 luni si 23000 de km si singura problema serioasa ar fi ca dupa vreo 100 de km parcursi prin ploaia torentiala de sambata a cam luat-o razna senzorul care indica cantitatea de motorina din rezervor: am facut full-ul si tot gol imi indica ca e. Pana acum n-am avut timp sa trec pe la service insa tot mai sper ca-si va reveni singura . Poate nu s-a uscat bine In rest, sunt super multumita de masina si o iubesc la fel ca-n prima zi.
QUOTE (Oana @ Jul 17 2009, 02:51 AM) Pe mine m-ar interesa cati km aveati cu mitsele cand au aparut aceste probleme la rulmentul de presiune. Cine stie ...daca amandoi, cix si alexx22, aveati cam acelasi nr de km poate ar trebui sa ne punem niste intrebari.
Eu acuma am 33.000 km , am schimbat rulmentul si volanta pe la 25-28.000 km ... nu mai tin minte exact ...la mine se auzeau un zgomot naspa cand plecam usor de pe loc .... inainte sau inapoi, si aparea doar daca faceam de cateva ori manevra , la rece nu se auzea nimic .... eu regret ca mi-am luat diesel ... nu stiu ce a fost in capul meu
Eu acuma am 33.000 km , am schimbat rulmentul si volanta pe la 25-28.000 km ... nu mai tin minte exact ...la mine se auzeau un zgomot naspa cand plecam usor de pe loc .... inainte sau inapoi, si aparea doar daca faceam de cateva ori manevra , la rece nu se auzea nimic .... eu regret ca mi-am luat diesel ... nu stiu ce a fost in capul meu
Vineri am fost si am luat masina. Acum ambreiajul merge foarte bine si nu se mai simte nici o vibratie in pedala. Totul a durat de miercuri dimineata pana vineri dupa-amiaza.
Ar mai fi o problema: in momentul in care au conectat bateria la loc nu a mai mers MMCS-ul (nu mai afiseaza nimic, decat camera pentru marsarier, in rest e negru). Dar asta e o alta problema care sper sa se rezolve cumva saptamana asta.
Ar mai fi o problema: in momentul in care au conectat bateria la loc nu a mai mers MMCS-ul (nu mai afiseaza nimic, decat camera pentru marsarier, in rest e negru). Dar asta e o alta problema care sper sa se rezolve cumva saptamana asta.