Probleme Cutie De Viteze - Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Iul 15, 2009 5:36 pm

Cand am zis ca poate influenta pe cineva in hotararea de a-si lua lancer mi-am adus aminte ca au mai fost oameni pe-aici care au zis ca "eram hotarat sa imi iau lancer, dar cand am vazut topicul de probleme ...". Dar asta e deja offtopic

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mie Iul 15, 2009 5:46 pm

QUOTE (cix @ Jul 15 2009, 05:36 PM) "eram hotarat sa imi iau lancer, dar cand am vazut topicul de probleme ...".

Tot offtopic: macar de-ar fi pe toate forumurile astfel de topicuri..
le-numeri pe degetele de la o mana pe cele care recunosc...
eu zic ca-i un lucru bun ca aici exista.. parerea viitorului posesor se poate forma mai obiectiv..
avand in vedere avantajele masinii, dar si probl ce pot aparea.

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Mie Iul 15, 2009 8:35 pm

Foarte important este faptul ca se va rezolva (sa speram cix). Asta ar aduce un "+" pt. serviciile post-vanzare care si asa sunt vazute rau de aproape toata lumea si conteaza si ele la decizia de a lua o anumita masina. Sa ne tii la curent cand si cum se rezolva.
Eu sunt multumit de service pana acum (cel din Expozitiei).

alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Mie Iul 15, 2009 9:50 pm

QUOTE (cix @ Jul 15 2009, 04:12 PM) Am primit si raspunsul. Problema este de la rulmentul de presiune, care va fi schimbat pe garantie. Pentru ei a fost primul caz cu acest rulment defect, iar pe forum nu a mai avut nimeni aceasta problema. Nu poate fi considerata problema generala si sper sa nu influenteze hotararea cuiva in a-si lua Lancer.
Am zis mai sus ..volanta + rulment de presiune schimbate .. nu esti singur

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Iul 15, 2009 11:21 pm

Ai fost foarte sumar si nu mi-am dat seama. Pana acum suntem doi, se mai baga cineva?

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Vin Iul 17, 2009 2:51 am

Pe mine m-ar interesa cati km aveati cu mitsele cand au aparut aceste probleme la rulmentul de presiune. Cine stie ...daca amandoi, cix si alexx22, aveati cam acelasi nr de km poate ar trebui sa ne punem niste intrebari.

Eu una aud un tacanit ciudat atunci cand tin ambreiajul calcat dar l-am remarcat de la inceput si nu s-a modificat in nici un fel pana in momentul de fata . Acum am un an si 2 luni si 23000 de km si singura problema serioasa ar fi ca dupa vreo 100 de km parcursi prin ploaia torentiala de sambata a cam luat-o razna senzorul care indica cantitatea de motorina din rezervor: am facut full-ul si tot gol imi indica ca e. Pana acum n-am avut timp sa trec pe la service insa tot mai sper ca-si va reveni singura . Poate nu s-a uscat bine In rest, sunt super multumita de masina si o iubesc la fel ca-n prima zi.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Vin Iul 17, 2009 10:33 am

Cix parca tu ai peste 30k km nu? alex22 tu cati km ai? sau cati aveai cand a aparut problema?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Iul 17, 2009 11:05 am

Eu am 33000 km.

alexx22
EVO I

Mesaj de alexx22 » Vin Iul 17, 2009 2:14 pm

QUOTE (Oana @ Jul 17 2009, 02:51 AM) Pe mine m-ar interesa cati km aveati cu mitsele cand au aparut aceste probleme la rulmentul de presiune. Cine stie ...daca amandoi, cix si alexx22, aveati cam acelasi nr de km poate ar trebui sa ne punem niste intrebari.
Eu acuma am 33.000 km , am schimbat rulmentul si volanta pe la 25-28.000 km ... nu mai tin minte exact ...la mine se auzeau un zgomot naspa cand plecam usor de pe loc .... inainte sau inapoi, si aparea doar daca faceam de cateva ori manevra , la rece nu se auzea nimic .... eu regret ca mi-am luat diesel ... nu stiu ce a fost in capul meu

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Iul 19, 2009 1:08 pm

Vineri am fost si am luat masina. Acum ambreiajul merge foarte bine si nu se mai simte nici o vibratie in pedala. Totul a durat de miercuri dimineata pana vineri dupa-amiaza.
Ar mai fi o problema: in momentul in care au conectat bateria la loc nu a mai mers MMCS-ul (nu mai afiseaza nimic, decat camera pentru marsarier, in rest e negru). Dar asta e o alta problema care sper sa se rezolve cumva saptamana asta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”