Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- andreicepoi
- EVO I
Ce pot sa va spun este ca de sarbatori am avut si eu un astfel de "noroc".
Un vecin cuprins probabil de febra Pastelor a ciocnit un ou crud fix de capota masinii mele. Nefiind atent, am dus masina la spalat dupa vreo 2 zile.
Rezultatul ... o frumoasa pata pe capota care si dupa spalare (cu apa calda si solutii speciale) inca persista ... sper sa iasa la polish.
Un vecin cuprins probabil de febra Pastelor a ciocnit un ou crud fix de capota masinii mele. Nefiind atent, am dus masina la spalat dupa vreo 2 zile.
Rezultatul ... o frumoasa pata pe capota care si dupa spalare (cu apa calda si solutii speciale) inca persista ... sper sa iasa la polish.
QUOTE (andreicepoi @ Apr 22 2009, 09:45 PM) Ce pot sa va spun este ca de sarbatori am avut si eu un astfel de "noroc".
Ai avut noroc, mie de la un ou crud pe capota mi s-a crapat vopseaua in cercuri concentrice... Din fericire asta s-a intamplat la fosta masina.
Ai avut noroc, mie de la un ou crud pe capota mi s-a crapat vopseaua in cercuri concentrice... Din fericire asta s-a intamplat la fosta masina.
eu la fosta masina am scapat de niste zgarieturi superficiale cu crema polish abraziva si cu o " crema " colorata in culoarea masinii, recomandate de niste samsari care aveau in portbagajul masinilor o adevarata colectie de solutii, creme, vopseluri etc. de reparat si retusat masini.
cred ca o sa aplic acelasi tratament si la lancer dupa ce ii fac o degresare, care de altfel ii mai scoate din petele de pe vopsea.
cred ca o sa aplic acelasi tratament si la lancer dupa ce ii fac o degresare, care de altfel ii mai scoate din petele de pe vopsea.
- shadow2blade
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
bai?ati innebunit?ce e cu sfaturile astea?no offence, dar e o masina de atatzia mii de euro! kum sa ia patentul? ai vr-o problema, oricare, direct la service!pt situatii d astea exista garantia! sunt obligati sa ia masuri! si daca nu, exista protectia consumatorului (pt cei care nu au masina pe firma)! daca fac figuri le cereti lor numarul de la OPC, pt ca sunt obligati sa-l puna la dispozitie si sunati din fata lor! orice "defect" aparut in timp in sitauatia unei utilizari corespuzatoare e acoperit de garantie! nu vb aici de consumabile! presupun ca nu esti supraponderal sau ca ai condus cu sacul de cartofi in brate!!
sa ne spui ce ai rezolvat.
multa bafta
By the way, referitor la problema mea cu cacutza de pasarici! Nu mai sunt urmele! Dupa doua spalari cu ceruire au disparut! nu mi explic! Luasem polish sa incerc sa rezolv..si dupa ce am spalat masina, surpriza (placuta de data asta): disparusera urmele! nu pot sa mi explic..m am uitat in toate unghiurile si pozitiile, in soare si in umbra si nimic.
sa ne spui ce ai rezolvat.
multa bafta
By the way, referitor la problema mea cu cacutza de pasarici! Nu mai sunt urmele! Dupa doua spalari cu ceruire au disparut! nu mi explic! Luasem polish sa incerc sa rezolv..si dupa ce am spalat masina, surpriza (placuta de data asta): disparusera urmele! nu pot sa mi explic..m am uitat in toate unghiurile si pozitiile, in soare si in umbra si nimic.