Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mie Apr 22, 2009 9:45 pm

Ce pot sa va spun este ca de sarbatori am avut si eu un astfel de "noroc".

Un vecin cuprins probabil de febra Pastelor a ciocnit un ou crud fix de capota masinii mele. Nefiind atent, am dus masina la spalat dupa vreo 2 zile.

Rezultatul ... o frumoasa pata pe capota care si dupa spalare (cu apa calda si solutii speciale) inca persista ... sper sa iasa la polish.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mie Apr 22, 2009 10:25 pm

QUOTE (andreicepoi @ Apr 22 2009, 09:45 PM) Ce pot sa va spun este ca de sarbatori am avut si eu un astfel de "noroc".

Un vecin cuprins probabil de febra Pastelor a ciocnit un ou crud fix de capota masinii mele. Nefiind atent, am dus masina la spalat dupa vreo 2 zile.

Rezultatul ... o frumoasa pata pe capota care si dupa spalare (cu apa calda si solutii speciale) inca persista ... sper sa iasa la polish.
Ai avut noroc, mie de la un ou crud pe capota mi s-a crapat vopseaua in cercuri concentrice... Din fericire asta s-a intamplat la fosta masina.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Apr 22, 2009 10:56 pm

eu la fosta masina am scapat de niste zgarieturi superficiale cu crema polish abraziva si cu o " crema " colorata in culoarea masinii, recomandate de niste samsari care aveau in portbagajul masinilor o adevarata colectie de solutii, creme, vopseluri etc. de reparat si retusat masini.
cred ca o sa aplic acelasi tratament si la lancer dupa ce ii fac o degresare, care de altfel ii mai scoate din petele de pe vopsea.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Joi Apr 23, 2009 3:59 pm

azi am observat ca imi scrataie scaunul soferului, mai are cineva problema asta !?
de unde poate fi si cum poate fi remediata ...

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Apr 23, 2009 4:03 pm

La mine nu se manifesta. Cati km ai ?

Cum a zis goangus mai jos, vezi sa nu fie centura.

Sau ia suruburile "la mana" si strange-le pe fiecare.

Imi pare rau sa aud de inca o neplacere.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Apr 23, 2009 4:04 pm

QUOTE (SickneS @ Apr 23 2009, 03:59 PM) azi am observat ca imi scrataie scaunul soferului, mai are cineva problema asta !?
de unde poate fi si cum poate fi remediata ...
Vezi sa nu fie de la centura. Nici la mine nu scartaie.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Joi Apr 23, 2009 4:17 pm

am 16 000 de km facuti azi
nu cred ca fie de la centura pentru ca nici nu pun centura ... ma asez pe scaun si scartaie cand ma asez pe el .. daca ma misc .. scart scart !

si nu mai are forma dinainte, parca s-a lasat !

oare garantia acopera asa ceva !

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Apr 23, 2009 4:19 pm

QUOTE (SickneS @ Apr 23 2009, 04:17 PM) oare garantia acopera asa ceva ?
Iti dai seama ca "asa fac toate"

Eu personal zic sa iei suruburile la rand cu o cheie si sa le strangi Cel mai sfant

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Apr 23, 2009 9:12 pm

si putina vaselina ca sa ungi pe acolo.
incet incet ne luam patent si sarma in masina cum aveau posesorii de dacii, ca cu ele se repara orice, si o sa iesim duminica in parcare sa ne " bibilim" masinile.

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Vin Apr 24, 2009 1:44 pm

bai?ati innebunit?ce e cu sfaturile astea?no offence, dar e o masina de atatzia mii de euro! kum sa ia patentul? ai vr-o problema, oricare, direct la service!pt situatii d astea exista garantia! sunt obligati sa ia masuri! si daca nu, exista protectia consumatorului (pt cei care nu au masina pe firma)! daca fac figuri le cereti lor numarul de la OPC, pt ca sunt obligati sa-l puna la dispozitie si sunati din fata lor! orice "defect" aparut in timp in sitauatia unei utilizari corespuzatoare e acoperit de garantie! nu vb aici de consumabile! presupun ca nu esti supraponderal sau ca ai condus cu sacul de cartofi in brate!!
sa ne spui ce ai rezolvat.
multa bafta

By the way, referitor la problema mea cu cacutza de pasarici! Nu mai sunt urmele! Dupa doua spalari cu ceruire au disparut! nu mi explic! Luasem polish sa incerc sa rezolv..si dupa ce am spalat masina, surpriza (placuta de data asta): disparusera urmele! nu pot sa mi explic..m am uitat in toate unghiurile si pozitiile, in soare si in umbra si nimic.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”