2008 Mitsubishi Lancer Lancer Frost White 2.0 Did 140 Cp
- Devik aka Alex
- EVO I
QUOTE (Speedy @ Mar 12 2009, 09:13 AM) Efectul placebo. Motorina de la omv si cea de la petrom vine de la aceeasi rafinarie => este identica
dar oare reteta este identica? nu incurca cu petrom v .....
oricum la prima vedere mi se pare mai buna.... poate si pentru ca motorina de la omv-ul asta de unde alimentam eu nu era mereu la fel de buna..
dar oare reteta este identica? nu incurca cu petrom v .....
oricum la prima vedere mi se pare mai buna.... poate si pentru ca motorina de la omv-ul asta de unde alimentam eu nu era mereu la fel de buna..
QUOTE (santto @ Mar 12 2009, 03:19 PM) dar oare reteta este identica? nu incurca cu petrom v .....
Pai daca vine din acelasi loc, normal ca e aceeasi reteta numai ca are alta denumire(iti zic din sursa sigura), nu conteaza ca e petromv sau petrom normal(doar grupul omv a cumparat petromul de ceva timp si majoritatea stiu ca e acelasi lucru in pompe). Petromv se numeste asa pentru ca are restaurantul ala gen omv. Eu prefer sa bag de la petrom ca dau mai putin pentru acelasi lucru )
Pai daca vine din acelasi loc, normal ca e aceeasi reteta numai ca are alta denumire(iti zic din sursa sigura), nu conteaza ca e petromv sau petrom normal(doar grupul omv a cumparat petromul de ceva timp si majoritatea stiu ca e acelasi lucru in pompe). Petromv se numeste asa pentru ca are restaurantul ala gen omv. Eu prefer sa bag de la petrom ca dau mai putin pentru acelasi lucru )
hai ca am aflat .........motorina se face in acelasi loc ,dar au retete diferite . omv este mai buna ( are abitivi in cantitati mai mari ) si cu toate astea petromul mi se pare mai buna ....probabil pt ca fransiza aia de unde eu tot am bagat o mai amesteca si cu altceva ? nu stiu ...dar eu voi incerca pentru inca o perioada de timp motorina petrom.
frumos din partea lor ....nu ?
http://www.honda.com.ro/promotii.php
http://www.honda.com.ro/promotii.php
- andreicepoi
- EVO I
lancerul cred ca se bate cu civic ... zic eu ...oricum este o oferta care chiar te pune pe ganduri si vor fi destui care vor alege masina
astazi am sesizat ca atunci cand vreau sa urc o panta cu spatele si cuplez ambreiajul sa misc masina se aude un uruit ca si cum se freaca 2 piese . zgomotul apare doar daca merg cu spatele si este panta ....in rest functioneaza normal si nici ambeiajul nu patineaza
sa fie dus ambreiajul ? voi ce credeti ?
astazi am sesizat ca atunci cand vreau sa urc o panta cu spatele si cuplez ambreiajul sa misc masina se aude un uruit ca si cum se freaca 2 piese . zgomotul apare doar daca merg cu spatele si este panta ....in rest functioneaza normal si nici ambeiajul nu patineaza
sa fie dus ambreiajul ? voi ce credeti ?