2008 Mitsubishi Lancer Lancer Frost White 2.0 Did 140 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Joi Mar 12, 2009 11:18 am

Singura diferenta pt mine este ca cea de la Petrom se termina ceva mai greu decat cea de la Omv. Acuma, eu habar n-am cum de se fura pe la pompe, unii mai mult, altii mai putin....

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Mar 12, 2009 3:19 pm

QUOTE (Speedy @ Mar 12 2009, 09:13 AM) Efectul placebo. Motorina de la omv si cea de la petrom vine de la aceeasi rafinarie => este identica

dar oare reteta este identica? nu incurca cu petrom v .....
oricum la prima vedere mi se pare mai buna.... poate si pentru ca motorina de la omv-ul asta de unde alimentam eu nu era mereu la fel de buna..

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Mar 12, 2009 3:42 pm

QUOTE (santto @ Mar 12 2009, 03:19 PM) dar oare reteta este identica? nu incurca cu petrom v .....
oricum la prima vedere mi se pare mai buna.... poate si pentru ca motorina de la omv-ul asta de unde alimentam eu nu era mereu la fel de buna..

Pai daca vine din acelasi loc, normal ca e aceeasi reteta numai ca are alta denumire(iti zic din sursa sigura), nu conteaza ca e petromv sau petrom normal(doar grupul omv a cumparat petromul de ceva timp si majoritatea stiu ca e acelasi lucru in pompe). Petromv se numeste asa pentru ca are restaurantul ala gen omv. Eu prefer sa bag de la petrom ca dau mai putin pentru acelasi lucru )

santto
EVO I

Mesaj de santto » Vin Mar 13, 2009 8:53 pm

hai ca am aflat .........motorina se face in acelasi loc ,dar au retete diferite . omv este mai buna ( are abitivi in cantitati mai mari ) si cu toate astea petromul mi se pare mai buna ....probabil pt ca fransiza aia de unde eu tot am bagat o mai amesteca si cu altceva ? nu stiu ...dar eu voi incerca pentru inca o perioada de timp motorina petrom.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Mar 19, 2009 8:33 am

frumos din partea lor ....nu ?
http://www.honda.com.ro/promotii.php

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Joi Mar 19, 2009 9:11 am

Da frumos dar sti ca din Octombrie pana acum au scumpit masinile de 3 ori ? Cel putin la Accord.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Mar 19, 2009 8:33 pm

lancerul cred ca se bate cu civic ... zic eu ...oricum este o oferta care chiar te pune pe ganduri si vor fi destui care vor alege masina

astazi am sesizat ca atunci cand vreau sa urc o panta cu spatele si cuplez ambreiajul sa misc masina se aude un uruit ca si cum se freaca 2 piese . zgomotul apare doar daca merg cu spatele si este panta ....in rest functioneaza normal si nici ambeiajul nu patineaza
sa fie dus ambreiajul ? voi ce credeti ?

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Dum Mar 29, 2009 7:25 am

eu alimentez de la petrom si de la omv
cea de la omv se termina mai greu (parerea mea), cea de la petrom totusi mi se pare mai buna si e si mai ieftina

sa o stapanesti sanatos masina si fara incidente ... da bine pe alb, dar ii trebuie jante

santto
EVO I

Mesaj de santto » Dum Mar 29, 2009 5:37 pm

multumesc de urari

si eu cred ca petrom este mai buna caut niste jenti da nu gasesc ce caut eu ......

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Lun Mar 30, 2009 12:21 am

cum spunea cineva pe forum

sa iei in calcul si cauciucurile

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”