Stick USB pe lancer X ?!

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Vin Dec 12, 2008 8:59 pm

Salutare,colegilor! Pe langa Lancerul proaspat achizitionat mai am o KIA Cee'd la care am o functie pe care o apreciez si anume...portul USB...si cu un stick iti rezolvi toate dorintele lefate de o vasta discografie. Nu spun ca nu o putem rezolva si cu formidabila magazie de CD-uri da' e mai simplu asa...
Deci, intrebarea mea este: se poate adapta in vreun mod un stick USB ? MUltumesc anticipat

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Sâm Dec 13, 2008 12:37 am

ce varianta de echipare ai pe Lancer? pune si tu in semnatura ca sa nu te mai intrebe lumea...

la unele variante exista intrari audio si video si exista adaptoare pentru iphone sau ipod de exemplu....

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Dec 14, 2008 10:12 pm

Are cineva adaptor pentru ipod? Se pot accesa melodiile de pe ipod din meniul sistemului audio? Eu de obicei conectez telefonul pe AUX la sistemul audio, dar dezavantajul e ca trebuie sa folosesc meniul telefonului ca sa ma misc intre melodii. :|

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Dec 15, 2008 1:14 pm

Nivelul de echipare am uitat sa-l trec in semnatura ACum e trecut...nu stiu dk un adaptor de ipod ,m-ar ajuta sa ascult muzica de pe un stick.....da' ar fi interesat dk stiti de unde se pot cumpara sau macar cam cat costa,multumesc

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Dec 15, 2008 2:34 pm

Adaptorul ipod te-ar ajuta sa aculti muzica de pe ipod

Eu am gasit modulatorul asta ( http://www.altshop.ro/modulator-fm-mult ... -2382.html ) care are iesire audio/video, poate reda de pe stick USB, si se poate conecta pe aux-ul sistemului audio. Ma bate gandul sa il iau, dar imi fac probleme cu privire la calitatea lui, denumirea de CAR Media nespunandu-mi nimic.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Dec 15, 2008 2:46 pm

mda...nu m-as complica cu chestii de genu' asta....
oricum inafara de KIA mea n-am prea mai vzt asa ceva...doar skoda si VW mai redau muzica de pe carduri

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Lun Dec 15, 2008 3:17 pm

eu am comandat adaptor ipod odata cu masina, a venit adaptorul si nu se poate monta daca ai MMCS.

adica s-ar monta in locul intrarilor A/V (cele 3 mufe RCA) care se conecteaza in MMCS.

deci nu au putut sa il monteze pentru ca ar fi deconectat cele 3 RCA-uri. in schimb mi-am cumparat un adaptor pentru iphone care se conecteaza acolo in spatele scrumierei.

pot asculta muzica de pe iphone insa controlul se face din iphone/ipod, nu se pot controla melodiile sau playlistul de pe MMCS.

calitatea foarte slaba a sunetului insa. nu se compara cu un CD cu mp3-uri, de CD AUDIO original nici nu mai vorbesc.

am ascultat o singura data de proba, nu am mai folosit de atunci din cauza calitatii...

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Dec 15, 2008 3:36 pm

Sper sa nu ma intelegeti gresit.... dar nu va ajung 6 X 100 melodii = 600 de melodii pe unitatea audio ? vorbesc de cei cu cd-changer.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Dec 15, 2008 10:29 pm

ba da....clar...6 CD-uri sunt arhisificiente...doar k ar fi fost mai comod

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Dec 15, 2008 11:30 pm

MMCS-ul are hard de 30GB si poti copia muzica pe el doar de pe cd audio. Calitatea la care iese nu e foarte buna si defapt din cei 30GB, doar vreo 5 sunt pentru muzica (restul sunt pentru navigatie - dar nu in Romania ) ) Mai nou ascult muzica de pe telefon la care am mufa jack conectata pe aux-ul sistemului audio, dar as prefera ceva care sa fie mereu acolo. Mufa USB pentru stick ar fi fost ideal, si nu cred ca i-ar fi costat foarte mult pe "japoneji" sa o faca.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”