Stick USB pe lancer X ?!
- shadow2blade
- EVO I
Salutare,colegilor! Pe langa Lancerul proaspat achizitionat mai am o KIA Cee'd la care am o functie pe care o apreciez si anume...portul USB...si cu un stick iti rezolvi toate dorintele lefate de o vasta discografie. Nu spun ca nu o putem rezolva si cu formidabila magazie de CD-uri da' e mai simplu asa...
Deci, intrebarea mea este: se poate adapta in vreun mod un stick USB ? MUltumesc anticipat
Deci, intrebarea mea este: se poate adapta in vreun mod un stick USB ? MUltumesc anticipat
- shadow2blade
- EVO I
Adaptorul ipod te-ar ajuta sa aculti muzica de pe ipod
Eu am gasit modulatorul asta ( http://www.altshop.ro/modulator-fm-mult ... -2382.html ) care are iesire audio/video, poate reda de pe stick USB, si se poate conecta pe aux-ul sistemului audio. Ma bate gandul sa il iau, dar imi fac probleme cu privire la calitatea lui, denumirea de CAR Media nespunandu-mi nimic.
Eu am gasit modulatorul asta ( http://www.altshop.ro/modulator-fm-mult ... -2382.html ) care are iesire audio/video, poate reda de pe stick USB, si se poate conecta pe aux-ul sistemului audio. Ma bate gandul sa il iau, dar imi fac probleme cu privire la calitatea lui, denumirea de CAR Media nespunandu-mi nimic.
- shadow2blade
- EVO I
eu am comandat adaptor ipod odata cu masina, a venit adaptorul si nu se poate monta daca ai MMCS.
adica s-ar monta in locul intrarilor A/V (cele 3 mufe RCA) care se conecteaza in MMCS.
deci nu au putut sa il monteze pentru ca ar fi deconectat cele 3 RCA-uri. in schimb mi-am cumparat un adaptor pentru iphone care se conecteaza acolo in spatele scrumierei.
pot asculta muzica de pe iphone insa controlul se face din iphone/ipod, nu se pot controla melodiile sau playlistul de pe MMCS.
calitatea foarte slaba a sunetului insa. nu se compara cu un CD cu mp3-uri, de CD AUDIO original nici nu mai vorbesc.
am ascultat o singura data de proba, nu am mai folosit de atunci din cauza calitatii...
adica s-ar monta in locul intrarilor A/V (cele 3 mufe RCA) care se conecteaza in MMCS.
deci nu au putut sa il monteze pentru ca ar fi deconectat cele 3 RCA-uri. in schimb mi-am cumparat un adaptor pentru iphone care se conecteaza acolo in spatele scrumierei.
pot asculta muzica de pe iphone insa controlul se face din iphone/ipod, nu se pot controla melodiile sau playlistul de pe MMCS.
calitatea foarte slaba a sunetului insa. nu se compara cu un CD cu mp3-uri, de CD AUDIO original nici nu mai vorbesc.
am ascultat o singura data de proba, nu am mai folosit de atunci din cauza calitatii...
- shadow2blade
- EVO I
MMCS-ul are hard de 30GB si poti copia muzica pe el doar de pe cd audio. Calitatea la care iese nu e foarte buna si defapt din cei 30GB, doar vreo 5 sunt pentru muzica (restul sunt pentru navigatie - dar nu in Romania ) ) Mai nou ascult muzica de pe telefon la care am mufa jack conectata pe aux-ul sistemului audio, dar as prefera ceva care sa fie mereu acolo. Mufa USB pentru stick ar fi fost ideal, si nu cred ca i-ar fi costat foarte mult pe "japoneji" sa o faca.