Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
Ursu
EVO I

Mesaj de Ursu » Mie Oct 22, 2008 9:38 am

saliu cristibna pe acolo prin drumu taberei :-D

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Oct 22, 2008 2:17 pm

Marfa de parcare a facut baiatul ala de mai sus cu EVO negru....

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Oct 22, 2008 9:23 pm

Salutare Ursule .Nu te-am vazut , pe unde erai ? Banuiesc ca pe Timisoara pe undeva , ca pe acolo merg in fiecare dimineata si seara ( work-home ).
Vad multe mitsu pe drumul meu , dar daca dau flash sau un claxon scurt sunt injurat sau se dau intr-o parte ( merg cu neagra si asta e efectul ) , rar sa ma stie careva de pe forum si sa raspunda la semnal. Daca ma vedeti prin trafic salutati-ma si va raspund , asa stiu ca sunteti forumisti .

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Joi Oct 23, 2008 4:32 pm

QUOTE (cristibna)Daca ma vedeti prin trafic salutati-ma si va raspund
Da, sigur! Ai trecut odata spre Ploiesti de era sa ma arunci cu Grand Cherokee-ul in sant la Selgros. Sigur imi raspundeai la salut la halu-n care-i dadeai in gusa.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Oct 23, 2008 9:30 pm

), ma scuzati . Dar ti s-a parut , eu nu merg asa cum ai spus . Cu siguranta era in w-e , ft rar sunt in cursul saptamanii pe acel mirific drum .
Si atunci cred ca eram pe perioada de accelerare , ca nu trage masina pe acele cocoase .

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Oct 26, 2008 11:44 am

Azi noapte , de la Campina pana la Bucuresti am fost harjonit de un Lancer nou negru ( B-78-...) . Nu pot decat sa-i multumesc ca m-a tinut alert ca eram un pic cam obosit. Cine se recunoaste , il salut pe acesta cale .

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Oct 28, 2008 8:25 pm

azi dimineata am vazut un lancer parcat langa administratia financiara de pe campia libertatii. daca isi recunoaste cineva masina si locul de parcare sa dea un semn, daca nu incerc sa dau de proprietar sa-l invit pe forum. nu am retinut numarul pt ca ma grabeam foarte tare si cautam o ruta cat mai rapida sa ies pe mihai bravu.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Mie Oct 29, 2008 4:05 pm

QUOTE (nini)azi dimineata am vazut un lancer parcat langa administratia financiara de pe campia libertatii. daca isi recunoaste cineva masina si locul de parcare sa dea un semn, daca nu incerc sa dau de proprietar sa-l invit pe forum. nu am retinut numarul pt ca ma grabeam foarte tare si cautam o ruta cat mai rapida sa ies pe mihai bravu.

Eu ma uit cu admiratie in fiecare zi in care ma duc sa mananc in cladirea Renault din Pipera la Evo X albastru parcat in fata...numarul ceva cu LBE...
De asemenea, am pierdut exclusivitatea in parcarea Metro din Pipera, a aparut un nou Lancer argintiu Intense cu nr rosii. Acum facem impresie (sau nu) in doi...:-)

Ursu
EVO I

Mesaj de Ursu » Mie Oct 29, 2008 7:55 pm

QUOTE (cristibna)Salutare Ursule .Nu te-am vazut , pe unde erai ? Banuiesc ca pe Timisoara pe undeva , ca pe acolo merg in fiecare dimineata si seara ( work-home ).
Vad multe mitsu pe drumul meu , dar daca dau flash sau un claxon scurt sunt injurat sau se dau intr-o parte ( merg cu neagra si asta e efectul ) , rar sa ma stie careva de pe forum si sa raspunda la semnal. Daca ma vedeti prin trafic salutati-ma si va raspund , asa stiu ca sunteti forumisti .
poi te am claxonat mai si m ai si salutat.eram cu mitsu ala gri 2.0 cu jante negre...asa d rpd m ai uitat?

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Mie Oct 29, 2008 9:25 pm

Ieri am vazut in parcarea ne-acoperita din Iulius Mall Cluj un Lancer Classic argintiu cu numere de B de leasing. Careva de pe aici?

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”