Intalniri Spontane In Trafic
Salutare Ursule .Nu te-am vazut , pe unde erai ? Banuiesc ca pe Timisoara pe undeva , ca pe acolo merg in fiecare dimineata si seara ( work-home ).
Vad multe mitsu pe drumul meu , dar daca dau flash sau un claxon scurt sunt injurat sau se dau intr-o parte ( merg cu neagra si asta e efectul ) , rar sa ma stie careva de pe forum si sa raspunda la semnal. Daca ma vedeti prin trafic salutati-ma si va raspund , asa stiu ca sunteti forumisti .
Vad multe mitsu pe drumul meu , dar daca dau flash sau un claxon scurt sunt injurat sau se dau intr-o parte ( merg cu neagra si asta e efectul ) , rar sa ma stie careva de pe forum si sa raspunda la semnal. Daca ma vedeti prin trafic salutati-ma si va raspund , asa stiu ca sunteti forumisti .
azi dimineata am vazut un lancer parcat langa administratia financiara de pe campia libertatii. daca isi recunoaste cineva masina si locul de parcare sa dea un semn, daca nu incerc sa dau de proprietar sa-l invit pe forum. nu am retinut numarul pt ca ma grabeam foarte tare si cautam o ruta cat mai rapida sa ies pe mihai bravu.
QUOTE (nini)azi dimineata am vazut un lancer parcat langa administratia financiara de pe campia libertatii. daca isi recunoaste cineva masina si locul de parcare sa dea un semn, daca nu incerc sa dau de proprietar sa-l invit pe forum. nu am retinut numarul pt ca ma grabeam foarte tare si cautam o ruta cat mai rapida sa ies pe mihai bravu.
Eu ma uit cu admiratie in fiecare zi in care ma duc sa mananc in cladirea Renault din Pipera la Evo X albastru parcat in fata...numarul ceva cu LBE...
De asemenea, am pierdut exclusivitatea in parcarea Metro din Pipera, a aparut un nou Lancer argintiu Intense cu nr rosii. Acum facem impresie (sau nu) in doi...:-)
Eu ma uit cu admiratie in fiecare zi in care ma duc sa mananc in cladirea Renault din Pipera la Evo X albastru parcat in fata...numarul ceva cu LBE...
De asemenea, am pierdut exclusivitatea in parcarea Metro din Pipera, a aparut un nou Lancer argintiu Intense cu nr rosii. Acum facem impresie (sau nu) in doi...:-)
QUOTE (cristibna)Salutare Ursule .Nu te-am vazut , pe unde erai ? Banuiesc ca pe Timisoara pe undeva , ca pe acolo merg in fiecare dimineata si seara ( work-home ).
poi te am claxonat mai si m ai si salutat.eram cu mitsu ala gri 2.0 cu jante negre...asa d rpd m ai uitat?
poi te am claxonat mai si m ai si salutat.eram cu mitsu ala gri 2.0 cu jante negre...asa d rpd m ai uitat?