Prelata (husa) New Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Dum Oct 05, 2008 11:57 am

Servus!
Eu am tinut masina acoperita 2 zile!
Am avut o husa facuta "in casa" din material textil ordinar. A treia zi a fript o grindina cu gheata cat oul de porumbel. Cu husa pe el saracul meu rechin are cca 7 amprente pe capota din fata si plafon. Duca-se si husa si tot ca si-a luat botezul! Dupa ce a inconjurat lumea sa ajunga in fata blocului meu, Ilie al de sus mi-a semnat-o!
Apropo stiti cumva exista ceva ventuze care fac tabla sa revina? Regret ca nu pot face poze. Culoarea e efect-gri si numai ochiul liber, dintr-un anumit unghi sesizeaza impunsaturile!

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Dum Oct 05, 2008 12:09 pm

Eu am ni?te mici ?nfund?turi de la castane, a?a c? te ?n?eleg. :evil:

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Oct 06, 2008 11:34 am

QUOTE (Raven)Eu am ni?te mici ?nfund?turi de la castane, a?a c? te ?n?eleg. :evil:

Am patit-o si eu de la castane. La ultima spalare am vazut pe capacul de la portbagaj doua infundaturi si nu-mi explicam de unde au aparut. Apoi, cand sa parchez masina la birou, m-am trezit cu o castana in parbriz.
Nu credeam sa fie asa de subtire tabla incat sa se deformeze doar de la o castana.

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Lun Oct 06, 2008 11:42 am

Si eu am urme de castane pe capota, plafon si chiar, suprinzator as zice, pe staplul lateral al plafonului, unde ma steptam la o rezistenta mai mare. Asta e, imi pare rau, dar nu cred ca se poate face nimic.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”