Servus!
Eu am tinut masina acoperita 2 zile!
Am avut o husa facuta "in casa" din material textil ordinar. A treia zi a fript o grindina cu gheata cat oul de porumbel. Cu husa pe el saracul meu rechin are cca 7 amprente pe capota din fata si plafon. Duca-se si husa si tot ca si-a luat botezul! Dupa ce a inconjurat lumea sa ajunga in fata blocului meu, Ilie al de sus mi-a semnat-o!
Apropo stiti cumva exista ceva ventuze care fac tabla sa revina? Regret ca nu pot face poze. Culoarea e efect-gri si numai ochiul liber, dintr-un anumit unghi sesizeaza impunsaturile!
Prelata (husa) New Lancer
- laudia1975
- EVO I
QUOTE (Raven)Eu am ni?te mici ?nfund?turi de la castane, a?a c? te ?n?eleg. :evil:
Am patit-o si eu de la castane. La ultima spalare am vazut pe capacul de la portbagaj doua infundaturi si nu-mi explicam de unde au aparut. Apoi, cand sa parchez masina la birou, m-am trezit cu o castana in parbriz.
Nu credeam sa fie asa de subtire tabla incat sa se deformeze doar de la o castana.
Am patit-o si eu de la castane. La ultima spalare am vazut pe capacul de la portbagaj doua infundaturi si nu-mi explicam de unde au aparut. Apoi, cand sa parchez masina la birou, m-am trezit cu o castana in parbriz.
Nu credeam sa fie asa de subtire tabla incat sa se deformeze doar de la o castana.