Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- Street_Chisinau
- EVO I
- Street_Chisinau
- EVO I
Salut,
Folosesc destul de mult handsfree-ul integrat si am constatat un comportament suparator. Cand initiezi sau preiei un apel apare o intarziere de aproximativ 2 sec pana cand poti sa auzi interlocutorul, apoi totul merge struna. Cei ce ma suna in mod frecvent s-au obisnuit deja, dar cineva care nu cunoaste "buba" ramane destul de confuz din cauza pauzei. Se intampla si altora sau e cazul sa fac un drum pana la service?
Folosesc destul de mult handsfree-ul integrat si am constatat un comportament suparator. Cand initiezi sau preiei un apel apare o intarziere de aproximativ 2 sec pana cand poti sa auzi interlocutorul, apoi totul merge struna. Cei ce ma suna in mod frecvent s-au obisnuit deja, dar cineva care nu cunoaste "buba" ramane destul de confuz din cauza pauzei. Se intampla si altora sau e cazul sa fac un drum pana la service?
- decebal12345
- EVO I
- fantomas_22
- EVO I
va salut pe toti posesori de mitsubishi si fanii acestei marci. As dori sa ,,apelez,, la posesorii de lancer 2008 si mai ales la cei ce au jante de 18 inch pe masina. De aproximativ 3-4 luni de cand am masina, am observat ca in distante foarte scurte de deplasare ,masina vireaza foarte mult stanga, cat si dreapta ,dar repet in distante foarte scurte de mers(fara maini).Am fost la service de nenumarate ori si cei de la service(metalurgiei) au ,,testat,, masina pe un drum ce era in curs de asfaltare si cu guri de canal de 2 m.Raspunsul ,,pilotului de incercari,, a fost acela ca masina nu ar avea nimic si ca este de la drum.Dupa mari incercari si aproape de exasperare am reusit sa fiu bagat in seama de cei de la service dupa expozitiei ,care miau reglat unghiul de fuga .Dupa acest reglaj masina nu are nici un semn de remediere a problemei.Ma gandesc asa sa fie din cauza jantelor sau sa am ceva probleme la caseta de directie?
Astept raspun. :-(
Astept raspun. :-(
Intradevar directia Lancerului este mai sensibila. Eu pe drum drept nu am probleme, dar pe portiunile care au adancituri in asfalt, datorate tirurilor, se intampla sa o ia ba in stanga, ba in dreapta. Ideea e ca asta este reactia oricarei masini, un pic mai accentuata la Lancer. Partea buna a directiei este ca e foarte precisa. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.
Nu neg nici posibilitatea ca in cazul tau sa fie ceva probleme la directie. De la jante poate fi probleme daca sunt foarte dezechilibrate. Eu de 2 luni merg cu o janta stramba pe dr-fata si nu trage deloc.
Nu neg nici posibilitatea ca in cazul tau sa fie ceva probleme la directie. De la jante poate fi probleme daca sunt foarte dezechilibrate. Eu de 2 luni merg cu o janta stramba pe dr-fata si nu trage deloc.
QUOTE (t3chm4g3)Salut,
Da...si la mine e la fel.
Da...si la mine e la fel.