Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Aug 26, 2008 1:41 pm

QUOTE (DeBogdan)Solutia temporera la chestia no.1 - spalatul cu jet de apa. Solutia permanente - mutarea intr-o tara fara praf.

Aveam doua solutii...fie sa fac vreo gluma de gradinita, fie sa pun o intrebare tampita.
Am preferat varianta a doua, ca sa nu mai fac nota discordanta. )

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Lun Sep 01, 2008 1:54 pm

Probleme ? mdaaaaaaa Si la a mea e tot asa totul e super bine insa zgomotul se face simtitor de tare exact cum incepi a te urca in viteza 90km la ora si de drumul asfaltat insa foarte vechi de cind inca ma adus maicamia pe acest pamint

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Lun Sep 01, 2008 1:57 pm

Unica problema a acestei masini este ca sunetul produs de roti intra in habitaclu si aceasta ma enerveaza foarte tare caci cum doamne e masina noua si cind colo ea nare impotriva zgomotului acesta ........ dumnezeule. :?

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mar Sep 02, 2008 8:30 am

Auzi nea, vezi ca mai sunt citeva zeci de topicuri pe forum. Aceeasi rugaminte ca si la santto: ai grija sa scrii in absolut fiecare dintre ele ca te deranjeaza zgomotul scos de roti care-ti intra-n habitaclu. Si te rog sa folosesti aceeasi limba romana impardonabila.

t3chm4g3
EVO I

Mesaj de t3chm4g3 » Mar Sep 02, 2008 1:41 pm

Salut,

Folosesc destul de mult handsfree-ul integrat si am constatat un comportament suparator. Cand initiezi sau preiei un apel apare o intarziere de aproximativ 2 sec pana cand poti sa auzi interlocutorul, apoi totul merge struna. Cei ce ma suna in mod frecvent s-au obisnuit deja, dar cineva care nu cunoaste "buba" ramane destul de confuz din cauza pauzei. Se intampla si altora sau e cazul sa fac un drum pana la service?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Sep 02, 2008 2:20 pm

Asta e din categoria "asa face toate".

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Mar Sep 02, 2008 9:56 pm

QUOTE (cix)Asta e din categoria "asa face toate".

Ei bine, la mine nu face... pur si simplu la 2-3 secunde dupa ce se conecteaza, se intrerupe complet.

fantomas_22
EVO I

Mesaj de fantomas_22 » Mar Sep 02, 2008 9:58 pm

va salut pe toti posesori de mitsubishi si fanii acestei marci. As dori sa ,,apelez,, la posesorii de lancer 2008 si mai ales la cei ce au jante de 18 inch pe masina. De aproximativ 3-4 luni de cand am masina, am observat ca in distante foarte scurte de deplasare ,masina vireaza foarte mult stanga, cat si dreapta ,dar repet in distante foarte scurte de mers(fara maini).Am fost la service de nenumarate ori si cei de la service(metalurgiei) au ,,testat,, masina pe un drum ce era in curs de asfaltare si cu guri de canal de 2 m.Raspunsul ,,pilotului de incercari,, a fost acela ca masina nu ar avea nimic si ca este de la drum.Dupa mari incercari si aproape de exasperare am reusit sa fiu bagat in seama de cei de la service dupa expozitiei ,care miau reglat unghiul de fuga .Dupa acest reglaj masina nu are nici un semn de remediere a problemei.Ma gandesc asa sa fie din cauza jantelor sau sa am ceva probleme la caseta de directie?
Astept raspun. :-(

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Sep 02, 2008 10:30 pm

Intradevar directia Lancerului este mai sensibila. Eu pe drum drept nu am probleme, dar pe portiunile care au adancituri in asfalt, datorate tirurilor, se intampla sa o ia ba in stanga, ba in dreapta. Ideea e ca asta este reactia oricarei masini, un pic mai accentuata la Lancer. Partea buna a directiei este ca e foarte precisa. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.
Nu neg nici posibilitatea ca in cazul tau sa fie ceva probleme la directie. De la jante poate fi probleme daca sunt foarte dezechilibrate. Eu de 2 luni merg cu o janta stramba pe dr-fata si nu trage deloc.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Sep 03, 2008 8:02 am

QUOTE (t3chm4g3)Salut,

Folosesc destul de mult handsfree-ul integrat si am constatat un comportament suparator. Cand initiezi sau preiei un apel apare o intarziere de aproximativ 2 sec pana cand poti sa auzi interlocutorul, apoi totul merge struna. Cei ce ma suna in mod frecvent s-au obisnuit deja, dar cineva care nu cunoaste "buba" ramane destul de confuz din cauza pauzei. Se intampla si altora sau e cazul sa fac un drum pana la service?

Da...si la mine e la fel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”