2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Inform StoneGray byaltuning

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mai 30, 2008 1:12 pm

Ne promiteai un eleron. Daca l-ai pus vrem sa-l vedem.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Sâm Mai 31, 2008 8:49 am

A nvenit si eleronul. Scuze, da abia ieri am avut putin timp sa-l montez.
Azi il testez la viteza mare, n-am apucat sa merg decat prin oras ;-)
Fişiere ataşate
DSCF1314.jpg
DSCF1314.jpg (43.04 KiB) Vizualizat de 2869 ori
DSCF1315.jpg
DSCF1315.jpg (40.8 KiB) Vizualizat de 2868 ori
DSCF1316.jpg
DSCF1316.jpg (40.1 KiB) Vizualizat de 2871 ori
DSCF1313.jpg
DSCF1313.jpg (46.55 KiB) Vizualizat de 2871 ori
DSCF1312.jpg
DSCF1312.jpg (46.19 KiB) Vizualizat de 2872 ori

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Sâm Mai 31, 2008 8:57 am

QUOTE (Cristi)QUOTE (altuning)La 1.5 de 109 cai cred ca e o soluite turbina de la CZT 1.5 turbo 150 HP
fara turbo e tot de 109 HP. Nu am verificaqt dar ma informez si va spun.

Motorul de 1.5 aspirat 109 CP e total diferit de motorul 1.5 turbo 150 cp de pe CZT.
Nu au nici o legatura unul cu celalalt, nu au nimic in comun.
Cel de 1.5 109CP e conceptie Daymler - Mitsubishi, cel de 150 CP e 100% Mitsubishi si mai poate fi intalnit si pe smart brabus 178cp sau cam asa ceva.

Turbo pe aspiratul de 1.5 ?
Exclus!
Dintr-un milion de motive, atat de ordin financiar cat si tehnic.

De soft sunt interesat!
A mai incercat cineva sa-mi citeasca softul si nu a mers...asa ca sunt satul de vrajeli!
Nu am incredere sa trimit ECU la dracu in praznic.

Vreau sa vad si eu un colt/lancer 1.5 aspirat (in RO) resoftat si care e ok ! :-D
Astept!

Eu o sa-l fac pe al meu si o sa va spun cum a iesit. In legatura cu trimisul compului dincolo, nu e niciun risc.
Momentan nu avem interfetele necesare, si nu se merita pt 2-3 masini sa investim momentan 5000 EUR.

Oricum cei din Elvetia stiu ce fac ;-) asa ca am totala increderea, am mai procedat asa si a fost oky.
Ca dovada puteti vedea pe site galeria de clienti ce au apelat la noi, alte firme nu fac asta ;-) de ce oare?
Si nu am facut masini de 3000 de EURO si de peste 30000 EUR ;-)

Nu crezi ca e mai bine sa ti-l faca o firma care numai asta face? decat un meseriasd intr-un garaj cu scule imporvizate
si softuri modificate de mana si netestate?

Ce pot sa spun ca din aceeasi sursa isi ia si ABT softurile ;-) Acolo orice motorizare noua este luata
testata pe stand zile intregi, iar softurile sunt facute in functie de parametrii producatorului.
Numai un stand costa 300.000 EUR, asa ca ma mir in Romania sa aiba careva asa ceva ca sa testeze ei softurile ;-)

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Sâm Mai 31, 2008 8:59 am

QUOTE (goldeye3002)Am vazut masina cu ocazia 4tunning Iulius Mall, arata bine dar nu pare pra modificata. Am vazut schimbatorul, jantele si ledurile pe care as fi vrut sa le vad noaptea mai mult. Succes in continuare cu masina.

N-am apucat sa-i fac mai nimic ca nu am timp...acum i-am pus eleron, si o sa ma apuc si de restul.
Nu vreau sa pun pe ea fibra si prostii, astept sa vad ce apare in America/Jp si pun de calitate.
Oricum pe ici pe colo o mai bibilesc ;-)

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Mai 31, 2008 9:37 am

Mi se pare urat eleronul dar e parerea mea, problema reala este ca nu prea mai vezi nimic in spate de el.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Sâm Mai 31, 2008 9:53 am

Sa ne spui cum se comporta la viteza mare ... pare sa fie de asa natura incat sa genereze forta de apasare destul de mare

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Lun Iun 02, 2008 12:42 pm

Am mers cu el la viteza mare si e super oky. Se simte si nu vajaie, nu zgomot nimik.
O singura chestie, tabla e foarte subtire la portbagaj, i-am pus ceva intaritura sub provizoriu,
pana pun ceva mai mare fiidca cand inchizi portbagajul sau dai in gropi vibreaza putin.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Vin Iul 25, 2008 2:20 pm

Prima problema cu Lancerul....bagam tot benzina de 95 Mol si Petrom, si ieri bag de 98 Lukoil...si se aprinde becul pe bord cu Nr14 (a se vedea in cartea tehnica) - inseamna defectiune motor.

Masina mergea bine, am sunat la reprezentanta in Sibiu si mi-au spus ca din cauza benzinei...ciudat fiindca am bagat benzina mai buna. N-am avut stare si am fugit pana la Sibiu au pus-o pe tester, si o singura eroare -senzorul de oxigen....cica.
In fine mi-au sters eroare, sper sa nu fie nimik grav. la intoarcere pana in Sebes tot 140-160 i-am dat sa vad daca mai face ceva...dar vad ca e oky ;-)

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Iul 25, 2008 8:41 pm

QUOTE (altuning)au pus-o pe tester, si o singura eroare -senzorul de oxigen....cica.

salut,

cati km are masina ta ?
te-ai jucat cumva la admisie, ai incercat sa o modifici in vr-un fel ? i-ai pus definitiv sau temporar alt filtru ?

in general senzorul de oxigen ar cam trebui curatat la max. 5000 km la ce praf avem.
eu am vazut la a mea...cand au scos senzorul afara, era alb de praf...cu siguranta senzorul asta nu mai furniza date corecte.
la lancer, chiar si la 1.5, admisia e mult mai larga si senzorul se prafuieste imediat.

filtrul de hartie stock e chiar de kkt, permite trecerea prafului si chestia asta mi-au confirmat-o mai multi chiar din bransa.
un K&N e mult mai bun.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mar Iul 29, 2008 11:29 am

Masina are peste 8000 de km, si e adevarat mult praf la noi si pe motor. O sa-l scot sa verific.
Mi-am si comandat un filtru in cutie de la K&N, o sa-l pun in locul celui original. Pana acum n-am umblat sub capota delok.
O sa spal motorul zilele astea si o sa inlocuiesc si filtrul, nu mai astept pana la revizie la 15.000

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”