Intalniri Spontane In Trafic
In ultimul timp am avut numai surprize neplacute legate de intalnirile in trafic cu alti posesori (mai bine zis posesoare) de Mitsu Colt. De obicei ii salut pe ceilalti soferi de Mitsubishi cu un flash, un claxon scurt, eventual si un zambet si obtineam un feed-back pozitiv in 99% din cazuri. Nu stiu cum, dar de ceva timp ma intersectez pe soselele patriei numai cu domnisoare in pozitia clasica : spatarul la 90 de grade, fruntea lipita de parbriz, mainile inclestate pe volan, ...(recunoasteti personajul? :-D ). La salutul meu discret (nicidecum insistent sau ostentativ) imi arunca niste priviri ucigatoare de zici ca tocmai le-am violat cu perversiuni. Nedumerirea mea e cum de au ajuns astfel de "specimene", dezastru la volan si pericole publice, la volanul unui Colt, care mie mi se pare cea mai masculina masina din clasa mica (ma refer la design). Pentru ce mai exista Yaris, Micra (daca vor neaparat japoneze), Citroen C3 si alte zeci de masinute create special "for ladies"?
Ma gandesc tot mai mult la un upgrade la Lancer, cel putin n-am vazut inca nici unul condus de o dama. 8)
Ma gandesc tot mai mult la un upgrade la Lancer, cel putin n-am vazut inca nici unul condus de o dama. 8)
QUOTE (cocolino)In ultimul timp am avut numai surprize neplacute legate de intalnirile in trafic cu alti posesori (mai bine zis posesoare) de Mitsu Colt. De obicei ii salut pe ceilalti soferi de Mitsubishi cu un flash, un claxon scurt, eventual si un zambet si obtineam un feed-back pozitiv in 99% din cazuri. Nu stiu cum, dar de ceva timp ma intersectez pe soselele patriei numai cu domnisoare in pozitia clasica : spatarul la 90 de grade, fruntea lipita de parbriz, mainile inclestate pe volan, ...(recunoasteti personajul? :-D ). La salutul meu discret (nicidecum insistent sau ostentativ) imi arunca niste priviri ucigatoare de zici ca tocmai le-am violat cu perversiuni. Nedumerirea mea e cum de au ajuns astfel de "specimene", dezastru la volan si pericole publice, la volanul unui Colt, care mie mi se pare cea mai masculina masina din clasa mica (ma refer la design). Pentru ce mai exista Yaris, Micra (daca vor neaparat japoneze), Citroen C3 si alte zeci de masinute create special "for ladies"?
am vazut eu b71udr lancer clasic 1.6 cu eleron "gri sobolan" pe splai vis-a-vis de tribunal cu interiorul cream. daca treceti de luni pana vineri pe acolo aveti mari sanse sa il vedeti... si pe al meu prin zona:D
am vazut eu b71udr lancer clasic 1.6 cu eleron "gri sobolan" pe splai vis-a-vis de tribunal cu interiorul cream. daca treceti de luni pana vineri pe acolo aveti mari sanse sa il vedeti... si pe al meu prin zona:D