Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Mai 10, 2008 5:52 pm

Un Lancer Clasic negru, cu jante Wolfrace si bord si usi vopsite in albastru metalizat.
Fişiere ataşate
10052008039.jpg
10052008039.jpg (30.95 KiB) Vizualizat de 3093 ori
10052008040.jpg
10052008040.jpg (50.56 KiB) Vizualizat de 3094 ori

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Dum Mai 11, 2008 4:48 pm

vazut aseara(10mai) in berceni un new lancer silver cu numarul B-xx-GKT cu sticker pe portiera stanga-spate. In prima faza am vrut oprit in fata cinematografului Cultural dar eram in graba mare si a trebuit sa-mi iau talpasita. Se recunoaste cineva?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Mai 11, 2008 7:27 pm

In Focsani am vazut o Carisma model 2001 HB Mov cu numerele GL-xx-RAC. Eu verificam la motor ceva, ea trecea pe langa mine.... Este cumva posesorul pe forum?

tchay
EVO I

Mesaj de tchay » Dum Mai 11, 2008 8:44 pm

QUOTE (2dor)Un Lancer Clasic negru, cu jante Wolfrace si bord si usi vopsite in albastru metalizat.
vazut si eu in botosani....nu cred ca e membru pe forum

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Mai 12, 2008 4:32 pm

Vazut astazi un EVO negru prin Galati. GL-07- ..... ca nu am mai apucat sa-i vad tot numarul

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Mai 12, 2008 6:05 pm

QUOTE (2dor)Un Lancer Clasic negru, cu jante Wolfrace si bord si usi vopsite in albastru metalizat.
Aia ar trebui pusa la categoria: ASA NU!

cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Sâm Mai 17, 2008 2:31 pm

In ultimul timp am avut numai surprize neplacute legate de intalnirile in trafic cu alti posesori (mai bine zis posesoare) de Mitsu Colt. De obicei ii salut pe ceilalti soferi de Mitsubishi cu un flash, un claxon scurt, eventual si un zambet si obtineam un feed-back pozitiv in 99% din cazuri. Nu stiu cum, dar de ceva timp ma intersectez pe soselele patriei numai cu domnisoare in pozitia clasica : spatarul la 90 de grade, fruntea lipita de parbriz, mainile inclestate pe volan, ...(recunoasteti personajul? :-D ). La salutul meu discret (nicidecum insistent sau ostentativ) imi arunca niste priviri ucigatoare de zici ca tocmai le-am violat cu perversiuni. Nedumerirea mea e cum de au ajuns astfel de "specimene", dezastru la volan si pericole publice, la volanul unui Colt, care mie mi se pare cea mai masculina masina din clasa mica (ma refer la design). Pentru ce mai exista Yaris, Micra (daca vor neaparat japoneze), Citroen C3 si alte zeci de masinute create special "for ladies"?
Ma gandesc tot mai mult la un upgrade la Lancer, cel putin n-am vazut inca nici unul condus de o dama. 8)

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Sâm Mai 17, 2008 2:42 pm

QUOTE (cocolino)In ultimul timp am avut numai surprize neplacute legate de intalnirile in trafic cu alti posesori (mai bine zis posesoare) de Mitsu Colt. De obicei ii salut pe ceilalti soferi de Mitsubishi cu un flash, un claxon scurt, eventual si un zambet si obtineam un feed-back pozitiv in 99% din cazuri. Nu stiu cum, dar de ceva timp ma intersectez pe soselele patriei numai cu domnisoare in pozitia clasica : spatarul la 90 de grade, fruntea lipita de parbriz, mainile inclestate pe volan, ...(recunoasteti personajul? :-D ). La salutul meu discret (nicidecum insistent sau ostentativ) imi arunca niste priviri ucigatoare de zici ca tocmai le-am violat cu perversiuni. Nedumerirea mea e cum de au ajuns astfel de "specimene", dezastru la volan si pericole publice, la volanul unui Colt, care mie mi se pare cea mai masculina masina din clasa mica (ma refer la design). Pentru ce mai exista Yaris, Micra (daca vor neaparat japoneze), Citroen C3 si alte zeci de masinute create special "for ladies"?
Ma gandesc tot mai mult la un upgrade la Lancer, cel putin n-am vazut inca nici unul condus de o dama. 8)

am vazut eu b71udr lancer clasic 1.6 cu eleron "gri sobolan" pe splai vis-a-vis de tribunal cu interiorul cream. daca treceti de luni pana vineri pe acolo aveti mari sanse sa il vedeti... si pe al meu prin zona:D

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Mai 18, 2008 9:26 pm

Eu am vazut un Lancer 2008 condus de o gagica....nu credeam ca apuc ziua aia...

Oana
EVO I

Mesaj de Oana » Dum Mai 18, 2008 11:51 pm

Dar ce vi se pare asa de iesit din comun sa vedeti o fata conducand Lancer :-D ? Mie si asa mi se pare cam slabut motorul pentru ce mi-as fi dorit eu. Poate o sa va intalniti si cu mine prin Constanta sau Bucuresti. Eu sigur o sa va salut :-)

Numai bine!

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”