Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Ian 16, 2013 9:40 pm

Finala e ok dar va fi schimbata in vara ca sa merga cu bara de Rallyart. Intr-adevar , socul a fost destul de puternic , nu s-a mai putut opri . E bine ca am un obicei din a scoate din viteza imediat ce opresc , chiar si numai daca cedez trecerea . De doua ori am fost lovit in spate si am scapat doar cu bara . Nu stiu daca nu as fi avariat si cutia de viteze daca eram in viteza , la impact am fost impins puternic . Nu stiu cum de li se mai permite sa mearga cu astfel de masini pe strada ( fara cauciucuri de iarna , faruri sau frane ) , sau cum ii mai lasa pe cei de la Carpatica sa faca asigurari . Eu imi fac masina pe Casco la Groupama cu regres catre Carpatica si sa se judece ei pana expira termenul limita de plata la 3 ani . Ce sa mai ...traiesc in Romania , deci trebuie sa imi setez ceasul cu 200 de ani in urma . Nu ma mai mira nimic .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Ian 21, 2013 10:31 pm

In sfarsit dupa lupte seculare am lasat si eu masina in service ( poate si pentru ca am vrut neaparat masina la schimb ) . Mi s-a dat un Lancer 2.0 pe motorina pana mi se pune bara de Rallyart Am mers cu el cateva zeci de km si deja plang dupa benzinica mea . Poate sunt multi carora le place dieselul , dar pentru mine cel putin a merge cu Lancerul de 1.8 benzina este o placere in fiecare zi . De-abia astept sa o iau in cateva zile cu bara schimbata .

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Ian 22, 2013 2:21 pm

foarte misto ca ti-au dat masina la schimb...care sunt conditiile?...

tre sa o las si eu pe-a mea in service pt vopsire aripa dreapta-fata si bara fata dupa ce a fost machiata putin de un autocar....oare ma incadrez?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Ian 22, 2013 7:33 pm

EU am facut test drive test cu lancerul 2.0 cu 6 luni inainte sa cumpar lancerul actual si m-a impresionat: motorul te baga in scaun datorita cuplului, luam virajele spre padurea garboavele cu 140km/h si mi se parea asa stabila, etc. Am preferat sacumpar varianta pe benzina datorita pretului mult mai mic -3000euro si nici nu merg asa mult 15-20.000km/an si stiam ce inseamna un diesel ca intretinere.

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Joi Ian 24, 2013 7:24 pm

cam sifonata dacia ....da cred ca a avut ceva viteza...:|...

RACINGCODE
EVO I

Mesaj de RACINGCODE » Joi Ian 24, 2013 7:31 pm

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Ian 24, 2013 11:16 pm

Nu reusesc sa vad nimic acolo . Graficul este mai mult decat microscopic .

RACINGCODE
EVO I

Mesaj de RACINGCODE » Joi Ian 24, 2013 11:21 pm

Sper ca este ceva mai mare. Trebuie mai mare?
Fişiere ataşate
18.JPG
18.JPG (217.61 KiB) Vizualizat de 1875 ori

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Ian 24, 2013 11:31 pm

marius_evo@ Mi-au dat masina la schimb pt ca am spus ca am neaparat nevoie de masina , eu am mers la un interviu in afara si aveam nevoie de o masina cu care sa ajung la aeroport musai . Nu am lasat masina la reparat pana nu au avut masina sa imi dea , sunt mai multe care pot fi date la schimb insa nu toate au cauciucuri de iarna . Daca reparatia dureaza cateva zile bune si specifici expres ca vei avea nevoie de masina perioada asta cred ca se poate rezolva . La mine va dura inca ceva timp pt ca a fost nevoie de reconstatare . Eu am venit in tara acum cateva ore si inca nu stiu daca o pot avea pana luni .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Ian 25, 2013 12:04 am

Flipper@ este adevarat ca dieselul are cuplul mare si te baga in scaun intre turatiile in care este eficienta turbina , insa ca si placere de a conduce ( cel putin pentru mine ) , nimic nu poate inlocui benzina . Masina diesel pe care o am la schimb este foarte zgomotoasa , pt anumite turatii chiar acopera radioul , produce vibratii in caroserie la relanti , acceleratia optima se obtine pe o plaja restransa de turatii ( 1900 - 3000 ) . Benzina se aude altfel , se simte altfel iar ca si comportament dupa 4000 rpm este o placere sa o conduci . Discutii ref la diesel vs benzina au fost nenumarate , eu nu vreau sa fac economie la combustibil si nici nu vreau sa tractez sau sa car ceva ca sa am nevoie de cuplu . Ca si parere personala , punand in balanta pret de achizitie/intretinere/consum motorina nu mai renteaza folosita ca masina personala .

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”