Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Noi 15, 2012 5:47 pm

La mine motorul se simte prezent destul de strdent si de la turatii joase , si bineinteles e nelipsit zgomotul la rulaj . Solutia pe care as vrea sa o incerc eu este acel mastic care se aplica pe aparatorile rotilor ( parca e produs de STP daca nu ma insel si se numeste Noise Liquidator ) , de acolo am inteles ca provine cea mai mare parte din zgomotul de rulare . Daca rezultatele sunt multumitoare , extind aria de folosire . E de studiat , probail la vara ma ocup de asa ceva .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Noi 20, 2012 8:39 pm

Update consum motor de 1.8 benzina 2012 . 3875 km parcursi cu 322 litri benzina , consum mediu 8,31 l/100 . Consumul a fost facut la pompa , cam 2000 de km au fost facuti in afara si 1800 km in oras . ( mentionez stilul de condus usor sportiv , schimbat treptele dupa 4000 rpm de multe ori si mers pe autostrada cu 140-160 sau chiar 180km/h in functe de trafic )

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Noi 21, 2012 8:26 pm

Ultima modificare la fata mea : jante de vara 18'' carbon/grafit perlat , de data asta cu lac amestecat in vopsea . Jantele arata super , mult mai bine in realitate decat in poze . Baietii de la Powdercoating chiar fac o treaba super !

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

iceblitz80
EVO I

Mesaj de iceblitz80 » Mie Noi 21, 2012 8:44 pm

Adica n-am apucat sa:
- te invit la o cafea
- sa-ti vad masinuta
- sa-ti vad noile jante (apropo, arata foarte bine)
pentru ca n-am fost pe faza???

Ce sa zic...te-ai miscat repede! )))

Felicitari pentru investitiile pe care le faci!
Banuiesc ca abia la primavara vedem poze cu masina incaltata cu jantele tunate.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Noi 21, 2012 9:03 pm

Am venit super repede , am ramas in Bucuresti doar jumatate de ora maxim , am luat jantele si am plecat . Am cursuri de perfectionare in fiecare zi la Galati si Cta si nu pot sa raman mai mult prin Bucuresti deocamdata . Dar nu s-au terminat ocaziile . Facem schimb de numere de tel si cu prima ocazie ne auzim si poate ne si vedem . Numai bine !

iceblitz80
EVO I

Mesaj de iceblitz80 » Vin Noi 23, 2012 5:07 pm

Nr. meu de telefon il gasesti in profil. Cand mai ai drum prin Bucuresti da-mi un telefon si poate ne permite timpul sa bem o cafea.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Noi 23, 2012 6:31 pm

S-a votat ! Asa facem ! Vezi ca ai si PM de la mine .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Dec 25, 2012 1:56 pm

Craciun fericit si sa va aduca mosul tot ce va doriti mai mult , sanatate in primul rand , dar si altele ( eleroane , ploape , finale modificate , praguri etc ) ! Fie ca sarbatorile sa va gaseasca in sanul familiei , cu fruntile descretite si inconjurati de bucate traditionale .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Ian 08, 2013 7:31 am

Fata mea a fost lovita duminica seara in spate , eram oprit sa acord prioritate la sensul giratoriu de la Hotel Magnus in Galati , cand o Dacie 1310 a intrat in mine stationat pt ca nu i-au tinut franele , nu a franat , etc . Evident , ca sa fie treaba buna , avea RCA la Carpatica . Concluziile sunt lesne de intuit...chiar acum merg la asigurare sa vad ce si cum . Sper sa ma descurc repede

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Mar Ian 08, 2013 6:17 pm

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Daca ai casco, fa-o pe casco si vor recupera cei de la casco dauna de la Carpatica. Asa merge cel mai repede. Altfel, te trezesti ca stai dupa RCA pana te saturi.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”