Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
- Master4Mariners
- EVO I
La mine motorul se simte prezent destul de strdent si de la turatii joase , si bineinteles e nelipsit zgomotul la rulaj . Solutia pe care as vrea sa o incerc eu este acel mastic care se aplica pe aparatorile rotilor ( parca e produs de STP daca nu ma insel si se numeste Noise Liquidator ) , de acolo am inteles ca provine cea mai mare parte din zgomotul de rulare . Daca rezultatele sunt multumitoare , extind aria de folosire . E de studiat , probail la vara ma ocup de asa ceva .
- Master4Mariners
- EVO I
Update consum motor de 1.8 benzina 2012 . 3875 km parcursi cu 322 litri benzina , consum mediu 8,31 l/100 . Consumul a fost facut la pompa , cam 2000 de km au fost facuti in afara si 1800 km in oras . ( mentionez stilul de condus usor sportiv , schimbat treptele dupa 4000 rpm de multe ori si mers pe autostrada cu 140-160 sau chiar 180km/h in functe de trafic )
- Master4Mariners
- EVO I
Ultima modificare la fata mea : jante de vara 18'' carbon/grafit perlat , de data asta cu lac amestecat in vopsea . Jantele arata super , mult mai bine in realitate decat in poze . Baietii de la Powdercoating chiar fac o treaba super !
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
- iceblitz80
- EVO I
Adica n-am apucat sa:
- te invit la o cafea
- sa-ti vad masinuta
- sa-ti vad noile jante (apropo, arata foarte bine)
pentru ca n-am fost pe faza???
Ce sa zic...te-ai miscat repede! )))
Felicitari pentru investitiile pe care le faci!
Banuiesc ca abia la primavara vedem poze cu masina incaltata cu jantele tunate.
- te invit la o cafea
- sa-ti vad masinuta
- sa-ti vad noile jante (apropo, arata foarte bine)
pentru ca n-am fost pe faza???
Ce sa zic...te-ai miscat repede! )))
Felicitari pentru investitiile pe care le faci!
Banuiesc ca abia la primavara vedem poze cu masina incaltata cu jantele tunate.
- Master4Mariners
- EVO I
Am venit super repede , am ramas in Bucuresti doar jumatate de ora maxim , am luat jantele si am plecat . Am cursuri de perfectionare in fiecare zi la Galati si Cta si nu pot sa raman mai mult prin Bucuresti deocamdata . Dar nu s-au terminat ocaziile . Facem schimb de numere de tel si cu prima ocazie ne auzim si poate ne si vedem . Numai bine !
- iceblitz80
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
Fata mea a fost lovita duminica seara in spate , eram oprit sa acord prioritate la sensul giratoriu de la Hotel Magnus in Galati , cand o Dacie 1310 a intrat in mine stationat pt ca nu i-au tinut franele , nu a franat , etc . Evident , ca sa fie treaba buna , avea RCA la Carpatica . Concluziile sunt lesne de intuit...chiar acum merg la asigurare sa vad ce si cum . Sper sa ma descurc repede