Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Chiar daca rotile sunt echilibrate perfect daca au bataie(o bataie infima nu produce vibratii) sus jos sau stanga dreapta apar vibratii. Eu am luat niste jante de tabla care aveau fiecare bataie mai mare sau mai mica si desi le-am echilibrat de 3 ori de la 100km/h in sus imi clantaneau dintii in gura. Am cumparat jante de aliaj noi pt iarna si vibratiile au disparut.
Daca janta e perfect si doar cauciucul are bataie incearca sa ii rotesti pozitia cu 180 grade pe janta.
Repet jantele trebuie sa fie perfecte fara bataie dar la cauciuc o bataie mica care abea e vizibila ar trebui sa nu produca vibratii.
Daca janta e perfect si doar cauciucul are bataie incearca sa ii rotesti pozitia cu 180 grade pe janta.
Repet jantele trebuie sa fie perfecte fara bataie dar la cauciuc o bataie mica care abea e vizibila ar trebui sa nu produca vibratii.
Multumesc pentru raspunsuri. Maine o sa incerc sa rezolv problema la o alta vulcanizre decat cea la care mi le-am echilibrat recent pe fata poate au aparatura mai buna, calibrata cum trebuie.
QUOTE (Alex44 @ Jun 18 2012, 05:57 PM) Probabil sunt ovale cauciucurile. Cati plumbi au pus la echilibrare?
din pacate nu mai tin minte.
Din raspunsurile voastre trag concluzia ca problema ar proveni de la anvelope sau jante...
QUOTE (Alex44 @ Jun 18 2012, 05:57 PM) Probabil sunt ovale cauciucurile. Cati plumbi au pus la echilibrare?
din pacate nu mai tin minte.
Din raspunsurile voastre trag concluzia ca problema ar proveni de la anvelope sau jante...
Ieri am mutat rotile de pe spate pe fata si le-am echilibrat. Astazi am facut un drum de vreo 20 de km in afara localitatii si se pare ca vibratiile au scazut mult din intensitate ( aproape insesizabile ). Ramane sa mai testez pentru ca si cu cele vechi cateodata nu aveam probleme.
Multumesc pentru sfaturi.
Multumesc pentru sfaturi.
Am luat azi dimineata o gropa la intersectia dintre splai si soseaua vitan barzesti. S-a auzit o pocnitura destul de urata in masina. Mentionez ca eram si cu piciorul pe frana destul de puternica. Vizual roata nu are nimic nici cauciul nici janta si nici directie nu trage, nu troncane. Oare am scapat fara avarii sau as putea avea avarii care nu se vad?