Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
am rezolvat problema cu meniul setings, pt ca Nahkri si goangaus aveau dreptate, nu apare decat daca e frana de mana trasa. am incercat azi dimineata, cu frana de mana trasa a aparut, dupa care am lasat frana de mana si nu mi-a mai aparut.
recunosc, sunt un mic i---t, pt ca am masina de doi ani si o luna si eu nu am stiut acest lucru, stiam de astc ca nu dezactiveaza decat pe loc dar de chestia asta nu stiam ( si chiar nu o inteleg si nu ii vad rostul ).
multumesc pt sfaturi, intotdeauna mai e loc de invatat de la altii.
recunosc, sunt un mic i---t, pt ca am masina de doi ani si o luna si eu nu am stiut acest lucru, stiam de astc ca nu dezactiveaza decat pe loc dar de chestia asta nu stiam ( si chiar nu o inteleg si nu ii vad rostul ).
multumesc pt sfaturi, intotdeauna mai e loc de invatat de la altii.
o intrebare, sper sa nu fiu offtopic daca sunt imi cer scuze.
pot gasii undeva huse pentru scaune pentru lancer? intreb asta pentru mi s-a spus sa nu pun huse pe scaunele din fata pentru ca am airbag-uri laterale
ma gandesc ca poate exista huse speciale facute la comanda....
am tapiteria deschisa la culoare si as vrea totusi sa o protejez pe cat posibil...
pot gasii undeva huse pentru scaune pentru lancer? intreb asta pentru mi s-a spus sa nu pun huse pe scaunele din fata pentru ca am airbag-uri laterale
ma gandesc ca poate exista huse speciale facute la comanda....
am tapiteria deschisa la culoare si as vrea totusi sa o protejez pe cat posibil...
- diablo_666
- EVO I
Pai sincer nu prea vad dc sa nu fie indicat...intr-adevar daca era vorba sa cuplezi un 4x4 mai ziceam....dar pana la urma este doar un sistem electronic care in momentul dezactivarii inceteaza sa mai functioneze....
Acum sunt sigur ca nimeni nu o sa se apuce sa intre in curbe ca in Nfs si in timp ce masina se chinuie sa te tina pe strada,el sa aiba idei sinucigase de dezactivare a sistemului ASC.
Acum sunt sigur ca nimeni nu o sa se apuce sa intre in curbe ca in Nfs si in timp ce masina se chinuie sa te tina pe strada,el sa aiba idei sinucigase de dezactivare a sistemului ASC.