Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Feb 14, 2010 9:03 pm

Tre sa tragi frina de mina altfel nu apare.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Feb 15, 2010 12:03 am

mersi, o sa incerc si cu frana de mana trasa, desi mi se pare o mica idiotenie pe care nu o inteleg, pana la urma e doar un meniu din care poti schimba anumite setari neimportante pentru masina. va tin la curent.

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Lun Feb 15, 2010 9:42 am

@nini vezi ca daca ai vreo avertizare nu iti apare optiunea settings, de ex ca trebuie sa bagi benzina

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Feb 15, 2010 10:23 am

ba merge, dar trebuie sa tii apasat vreo 2 secunde pe buton. ceva de genu "da fata, am vazut ca tre sa bag gaz, dar vreu sa fac io altceva"

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Feb 15, 2010 8:47 pm

am rezolvat problema cu meniul setings, pt ca Nahkri si goangaus aveau dreptate, nu apare decat daca e frana de mana trasa. am incercat azi dimineata, cu frana de mana trasa a aparut, dupa care am lasat frana de mana si nu mi-a mai aparut.
recunosc, sunt un mic i---t, pt ca am masina de doi ani si o luna si eu nu am stiut acest lucru, stiam de astc ca nu dezactiveaza decat pe loc dar de chestia asta nu stiam ( si chiar nu o inteleg si nu ii vad rostul ).
multumesc pt sfaturi, intotdeauna mai e loc de invatat de la altii.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Feb 15, 2010 8:57 pm

Cu placere. Probabil este pentru protectia ocupantilor, sa nu te apuci sa schimbi setari in mers.

grg
EVO I

Mesaj de grg » Lun Feb 15, 2010 9:49 pm

o intrebare, sper sa nu fiu offtopic daca sunt imi cer scuze.
pot gasii undeva huse pentru scaune pentru lancer? intreb asta pentru mi s-a spus sa nu pun huse pe scaunele din fata pentru ca am airbag-uri laterale
ma gandesc ca poate exista huse speciale facute la comanda....
am tapiteria deschisa la culoare si as vrea totusi sa o protejez pe cat posibil...

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Lun Feb 15, 2010 10:00 pm

QUOTE (nini @ Feb 15 2010, 08:47 PM) ...stiam de astc ca nu dezactiveaza decat pe loc ...

Ba ASC-ul chiar se poate dezactiva din mers dupa cum am invatat si eu tot de pe forum si verificat ulterior.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Feb 15, 2010 10:53 pm

Da se poate , dar cica nu e indicat ...

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Lun Feb 15, 2010 11:06 pm

Pai sincer nu prea vad dc sa nu fie indicat...intr-adevar daca era vorba sa cuplezi un 4x4 mai ziceam....dar pana la urma este doar un sistem electronic care in momentul dezactivarii inceteaza sa mai functioneze....
Acum sunt sigur ca nimeni nu o sa se apuce sa intre in curbe ca in Nfs si in timp ce masina se chinuie sa te tina pe strada,el sa aiba idei sinucigase de dezactivare a sistemului ASC.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”