Harta Romania

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Outlander
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mai 29, 2009 3:58 pm

Daca citesti acest topic, iti dai seama cum si-a pus update-ul Ai nevoie de un pc si un adaptor pentru hard.

cornelcapa
EVO I

Mesaj de cornelcapa » Joi Iul 16, 2009 4:58 pm

Zilele trecute am gasit in manerul usii de la sofer o oferta de CD/DVD cu soft update navigatie pentru mai multe marci de masini, printre care si Mitsubishi cu soft 2009. Inca nu am sunat pe numarul respectiv dar daca cineva a instalat un astfel de CD/DVD il rog sa ne transmita impresii.
Toate bune

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Iul 16, 2009 5:26 pm

Mai sus gasesti o solutie pentru a-ti pune harta romaniei singur. Deci ai 3 posibilitati: 1.Iti updatezi harta singur - gratis; 2.cumperi dvd-ul de la tipul care ti-a lasat biletelul in usa - sa un crezi ca ar fi original; 3.Il poti cumpara de la reprezentanta la doar 200eur fara tva.

cornelcapa
EVO I

Mesaj de cornelcapa » Vin Iul 17, 2009 1:08 pm

Dintre cele 3 variante, cea mai usor de aplicat pare a doua: cumperi DVD-ul (copie) de la "no name", il bagi in MMCS, face un update automat, actualizeaza hartile si functioneaza fara probleme - totul la un pret rezonabil. Probabil si copia DVD-ului este facuta dupa cea originala (cu 10% Romania) asa ca oricum este mai convenabil decat sa iei originalul de 200 Euro.
Prima varianta pare mai avantajoasa dar din ce am inteles din topic iti trebuie ceva cunostinte avansate de IT si sculele potrivite, plus ca demontezi MMCS-ul, umblii in bord, etc.
Eram interesat daca a aplicat cineva varianta 2 si cum functioneaza. Singura temere este sa nu aiba vreun virus si sa-mi dea hard-ul peste cap.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Iul 17, 2009 1:22 pm

Eu am inteles ca nu ai cum sa instalezi harta direct de pe dvd fara o cheie care se livreaza o data cu dvd-ul, deci eu cred ca tipul cu biletul ori a gasit modalitatea de a pacali treaba cu cheia ori nu stie despre ce vorbeste. Cat despre virus, stai linistit, atata timp cat nu exista sistem de operare nu ai ce virusi sa iei, simple as that

ccapitanu

Mesaj de ccapitanu » Lun Noi 09, 2009 5:38 pm

QUOTE (cornelcapa @ Jul 16 2009, 03:58 PM) Zilele trecute am gasit in manerul usii de la sofer o oferta de CD/DVD cu soft update navigatie pentru mai multe marci de masini, printre care si Mitsubishi cu soft 2009. Inca nu am sunat pe numarul respectiv dar daca cineva a instalat un astfel de CD/DVD il rog sa ne transmita impresii.
Toate bune

Vreau si eu numarul ala

i2c
EVO I

Mesaj de i2c » Lun Noi 09, 2009 6:21 pm

@ vali
"salutare, incerc sa iau imaginea de pe FTP si la 3,99 Gb se blocheaza (am incercat de 2 ori din locatii diferite). Are careva idee care e problema ?"

E posibil sa fie din cauza ca ai sistem de fisiere FAT32 pe PC-ul personal, si ai limitare la 4GB. Trebuie sa treci pe sistem NTFS cu un soft de gestionare/partitionare discuri (gen partition magic).
Succes!

cristy_ior
EVO I

Mesaj de cristy_ior » Lun Noi 16, 2009 1:31 am

chiar nu a reusit nimeni sa faca rost de harta romaniei ? nu a facut nimeni nici o copie de pe dvd-ul ala ?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Noi 16, 2009 9:14 am

@cristy_ior, nu sunt decat 3 pagini de citit in topicul asta si gasesti tot ce ai nevoie ca sa iti instalezi singur hartile.
O sa ma uit si eu acasa sa vad daca mai am arhiva cu hartile pusa de rcostin. Si daca e, o sa o pun si eu undeva online.

ccapitanu

Mesaj de ccapitanu » Lun Noi 16, 2009 1:07 pm

Poate sunt prea comod, dar personal prefer sa nu desfac MMCS-ul, sa ii scot hard-disk-ul, sa umblu prin partitiile lui, etc. Solutia cu dvd-ul pare mult mai buna, chiar daca nu e gratis

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Outlander”