Harta Romania
- cornelcapa
- EVO I
- cornelcapa
- EVO I
Dintre cele 3 variante, cea mai usor de aplicat pare a doua: cumperi DVD-ul (copie) de la "no name", il bagi in MMCS, face un update automat, actualizeaza hartile si functioneaza fara probleme - totul la un pret rezonabil. Probabil si copia DVD-ului este facuta dupa cea originala (cu 10% Romania) asa ca oricum este mai convenabil decat sa iei originalul de 200 Euro.
Prima varianta pare mai avantajoasa dar din ce am inteles din topic iti trebuie ceva cunostinte avansate de IT si sculele potrivite, plus ca demontezi MMCS-ul, umblii in bord, etc.
Eram interesat daca a aplicat cineva varianta 2 si cum functioneaza. Singura temere este sa nu aiba vreun virus si sa-mi dea hard-ul peste cap.
Prima varianta pare mai avantajoasa dar din ce am inteles din topic iti trebuie ceva cunostinte avansate de IT si sculele potrivite, plus ca demontezi MMCS-ul, umblii in bord, etc.
Eram interesat daca a aplicat cineva varianta 2 si cum functioneaza. Singura temere este sa nu aiba vreun virus si sa-mi dea hard-ul peste cap.
Eu am inteles ca nu ai cum sa instalezi harta direct de pe dvd fara o cheie care se livreaza o data cu dvd-ul, deci eu cred ca tipul cu biletul ori a gasit modalitatea de a pacali treaba cu cheia ori nu stie despre ce vorbeste. Cat despre virus, stai linistit, atata timp cat nu exista sistem de operare nu ai ce virusi sa iei, simple as that
QUOTE (cornelcapa @ Jul 16 2009, 03:58 PM) Zilele trecute am gasit in manerul usii de la sofer o oferta de CD/DVD cu soft update navigatie pentru mai multe marci de masini, printre care si Mitsubishi cu soft 2009. Inca nu am sunat pe numarul respectiv dar daca cineva a instalat un astfel de CD/DVD il rog sa ne transmita impresii.
Toate bune
Vreau si eu numarul ala
Toate bune
Vreau si eu numarul ala
@ vali
"salutare, incerc sa iau imaginea de pe FTP si la 3,99 Gb se blocheaza (am incercat de 2 ori din locatii diferite). Are careva idee care e problema ?"
E posibil sa fie din cauza ca ai sistem de fisiere FAT32 pe PC-ul personal, si ai limitare la 4GB. Trebuie sa treci pe sistem NTFS cu un soft de gestionare/partitionare discuri (gen partition magic).
Succes!
"salutare, incerc sa iau imaginea de pe FTP si la 3,99 Gb se blocheaza (am incercat de 2 ori din locatii diferite). Are careva idee care e problema ?"
E posibil sa fie din cauza ca ai sistem de fisiere FAT32 pe PC-ul personal, si ai limitare la 4GB. Trebuie sa treci pe sistem NTFS cu un soft de gestionare/partitionare discuri (gen partition magic).
Succes!
- cristy_ior
- EVO I