2007 Mitsubishi Lancer Clasic 2.0 136cp , Negru

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Vin Mai 02, 2008 11:31 am

Sa vad ce-mi rezerva urmatoru' contract si daca e multumitor o sa-i pun niste OZ-uri si niste gume mai late.
Ete ce jante vreau:

:-D

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Vin Mai 02, 2008 11:51 am

Da te cred, sunt misto rau.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Iun 30, 2008 4:10 am

Revin cu un update la gume.
Ei bine, in primii 1500 de km. mi-am dat cu pumnii-n cap ca am facut o afacere proasta, gumele nefiind cu nimic mai bune decit curelele alea de Yokohama pe care le-am primit cadou de la fabrica pe echiparea standard. Daca nu stiti despre ce vorbesc, ma refer la frinarea proasta, lipsa aderentei pe orice fel de suprafata (in afara momentelor in care asfaltul era extrem de cald), lipsa scartaitului ce precede pierderea aderentei, etc.
Timp de 1500 de km am simtit gumele astea cam ca pe alea de dinainte. Ba chiar un pic mai rau, directia pierzind din acuratete, nemaifiind asa de prompta la micile miscari de volan. Astea s-au ameliorat dupa 1500 si atunci mi-am dat seama ca deja discutam despre alte gume.
Asadar, am profitat de un drum la Brasov ca sa ma distrez pe portiunea mea preferata, Predeal - Timisul de Jos.Deci sunt super incintat de gume! Aderenta incredibila, frinare extraordinara, stabilitate mult sporita-n curbe si cel mai imbucurator fapt e ca scartaie inainte de a rupe aderenta pe viraj. E drept, cind am pus mina pe gume in Brasov, erau cam lipicioase.
Apropos, din Predeal a iesit un nene cu un Lancer X negru inmatriculat in Prahova, cu jante pe 18" (deci un 1.8 sau un 2.0 TDI). N-a rezistat pe serpentine, a ramas in urma. Dar a tinut sa ma depaseasca cu tot dinadinsul cind ne-am reintalnit, asa c-a riscat o depasire de coloana, pe linie continua, intr-o curba lipsita de orice fel de vizibilitate. Sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu sa nu-i vina niciodata nimic de pe contrasens atunci cind nu-si doreste asta!

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mar Iul 01, 2008 8:29 am

Pai eu nu cred ca are vre-o sansa Lancer-ul nou pe curbe, sa nu uitam ca Lancerul Clasic cu motor de 2000 cmc e un Ralliart de fapt cu un motor mai mic.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Dum Noi 16, 2008 6:13 pm

De simbata, 15 Noiembrie, Mitsa s-a procopsit cu gume de iarna d-astea:

Toyo-urile devenisera f. zgomotoase odata cu racirea vremii asa ca a trebuit sa le schi8mb ca sa nu ma dau cu capu' de toti peretii din cauza zgomotului. Asadar, gumele astea noi sunt mult mai silentioase ca alea de vara si, in plus de asta, parca se misca si volanul mai usor (nu prea-mi place mie, dar...). Ca si punct negativ, subliniez "bubuitul" gumelor pe liniile de tramvai sau mici gropi si asta in conditiile in care rotile erau umflate ca la carte (2.3 fata, 2.1. spate).

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Dum Noi 16, 2008 9:48 pm

QUOTE (Marty)De simbata, 15 Noiembrie, Mitsa s-a procopsit cu gume de iarna d-astea:

Toyo-urile devenisera f. zgomotoase odata cu racirea vremii asa ca a trebuit sa le schi8mb ca sa nu ma dau cu capu' de toti peretii din cauza zgomotului. Asadar, gumele astea noi sunt mult mai silentioase ca alea de vara si, in plus de asta, parca se misca si volanul mai usor (nu prea-mi place mie, dar...). Ca si punct negativ, subliniez "bubuitul" gumelor pe liniile de tramvai sau mici gropi si asta in conditiile in care rotile erau umflate ca la carte (2.3 fata, 2.1. spate).

Se distinge cu greu cuvantul "Nokian" pe lateral. De unde sunt achizitionate, daca nu sunt indiscret?

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Noi 17, 2008 9:28 am

Da, sunt Nokian WR-G2 si au fost achizitionate de la cauciucuridirect.ro

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Noi 17, 2008 10:45 am

QUOTE (Marty)Da, sunt Nokian WR-G2 si au fost achizitionate de la cauciucuridirect.ro

Din cate vad, dealer-ul e de fapt in Germania si face livrari in Romania.
Poti sa imi spui si cat a durat intre momentul comenzii si cel al primirii cauciucurilor?
Multumesc.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Noi 17, 2008 3:56 pm

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Mar 04, 2009 10:45 pm

No comment...
Fişiere ataşate
DSC00268.JPG
DSC00268.JPG (681.21 KiB) Vizualizat de 2192 ori

Scrie răspuns