2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red
- goldeye3002
- EVO I
Si acum povesti din timp ce masina era in service. Pe langa faptul ca mi s-a parut mult cat am stat dupa piese si sa fie gata -> 3 saptamani. Cel mai mult s-a asteptat dupa niste intariri de la capetele de lonjeron, o bucata de tabla verticala care se strambase si am fost destul de norocos ca nu a intrat in radiator sau sa se fi strambat mai rau pentru ca se declansau airbagurile. A fost revopsita o aripa, capota si bara, schimbat un far.
Faza cea mai dura este ca am vrut sa mi-o vopseasca cu partea de pe mijloc neagra asa cum am avut-o inainte de accident si au refuzat ca nu stiu exact ce vopsea sa foloseasca. Le-am zis sa imi dea comanda de ornamentul ala de grila negru sa nu mi-l dea cromat au zis ca nu e poate, ca in cazul unei daune rezolvate pe asigurare se da comanda dupa seria masinii si vin exact piesele care le avea masina la inceput. Mi-am facut o groaza de nervi din cauza asta. Acum trebuie iar sa o las vreo luna si apoi sa ma apuc de facutul barii. Probabil atunci o sa mut si numarul in stanga.
Astazi ma duc sa iau factura si sunt foarte curios la cat o sa se ridice. Recapitulam:
- bara fatza + toate ornamentele de pe ea de pe varianta instyle;
- far stanga;
- balamale capota;
- bara intaritoare sau de protectie care leaga capetele de lonjeron;
- vopsit: bara, capota, aripa.
Ultima factura pentru: bara fata + vopsit + parbriz = 56 mil
Care face pariu ca acum va fi in jur de 90 mil?
Faza cea mai dura este ca am vrut sa mi-o vopseasca cu partea de pe mijloc neagra asa cum am avut-o inainte de accident si au refuzat ca nu stiu exact ce vopsea sa foloseasca. Le-am zis sa imi dea comanda de ornamentul ala de grila negru sa nu mi-l dea cromat au zis ca nu e poate, ca in cazul unei daune rezolvate pe asigurare se da comanda dupa seria masinii si vin exact piesele care le avea masina la inceput. Mi-am facut o groaza de nervi din cauza asta. Acum trebuie iar sa o las vreo luna si apoi sa ma apuc de facutul barii. Probabil atunci o sa mut si numarul in stanga.
Astazi ma duc sa iau factura si sunt foarte curios la cat o sa se ridice. Recapitulam:
- bara fatza + toate ornamentele de pe ea de pe varianta instyle;
- far stanga;
- balamale capota;
- bara intaritoare sau de protectie care leaga capetele de lonjeron;
- vopsit: bara, capota, aripa.
Ultima factura pentru: bara fata + vopsit + parbriz = 56 mil
Care face pariu ca acum va fi in jur de 90 mil?
Bun si casco asta la ceva . Tu ziceai la un moment dat ca ti-au schimbat si bara de pe spate. Se vede cumva diferenta de nuanta intre bara si restul masinii? Sau diferenta de calitate a vopsirii?
Eu trebuie sa imi revopsesc bara de pe fata pentru o mica zgarietura si ma gandeam daca merita.
Sanatate sa fie, ca fiarele se indreapta.
Eu trebuie sa imi revopsesc bara de pe fata pentru o mica zgarietura si ma gandeam daca merita.
QUOTE (cix @ Feb 12 2009, 11:22 AM) Bun si casco asta la ceva . Tu ziceai la un moment dat ca ti-au schimbat si bara de pe spate. Se vede cumva diferenta de nuanta intre bara si restul masinii? Sau diferenta de calitate a vopsirii?
Bara spate doar revopsita. Se vedea diferenta atunci imediat dupa vopsire, apoi nu se mai vedea. E normal pentru ca luceste mai bine vopseaua noua data decat cea veche. In timp nu iti mai dai seama. Culoarea a fost buna, slava Domnului ca si mie imi era frica de chestia asta.
Bara spate doar revopsita. Se vedea diferenta atunci imediat dupa vopsire, apoi nu se mai vedea. E normal pentru ca luceste mai bine vopseaua noua data decat cea veche. In timp nu iti mai dai seama. Culoarea a fost buna, slava Domnului ca si mie imi era frica de chestia asta.