2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Ian 06, 2009 11:16 pm

imi pare rau pt tine... succes in toate...

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mie Ian 07, 2009 6:08 pm

naspa speedy, eu am luat azi procesul verbal de la accident si acu tre sa merg la asiban. La tine e mai nasol oricum, eu am doar bara spate zgariata

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Ian 07, 2009 6:59 pm

Imi pare rau pentru ce ai patit.
Daca ai de schimbat bara de pe fata, poate vorbesti la service sa iti puna bara de pe Lancer Ralliart. Se poate aduce, in cazul in care iti place
Succes.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Sâm Ian 17, 2009 4:21 pm

Luni o sa fie in service pentru ce am scris mai sus. Acum am o intrebare. Vreau niste pareri. Cum i-ar sta mai bine? Pun ambele exemple.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Ian 17, 2009 6:42 pm

primul imi place ffff mult, dar sa-l montezi frumos...

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Ian 17, 2009 7:51 pm

Prima varianta, categoric

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Sâm Ian 17, 2009 7:56 pm

Prima varianta.
Mama ce taxa de copyright pun.....

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Feb 12, 2009 10:59 am

Si acum povesti din timp ce masina era in service. Pe langa faptul ca mi s-a parut mult cat am stat dupa piese si sa fie gata -> 3 saptamani. Cel mai mult s-a asteptat dupa niste intariri de la capetele de lonjeron, o bucata de tabla verticala care se strambase si am fost destul de norocos ca nu a intrat in radiator sau sa se fi strambat mai rau pentru ca se declansau airbagurile. A fost revopsita o aripa, capota si bara, schimbat un far.

Faza cea mai dura este ca am vrut sa mi-o vopseasca cu partea de pe mijloc neagra asa cum am avut-o inainte de accident si au refuzat ca nu stiu exact ce vopsea sa foloseasca. Le-am zis sa imi dea comanda de ornamentul ala de grila negru sa nu mi-l dea cromat au zis ca nu e poate, ca in cazul unei daune rezolvate pe asigurare se da comanda dupa seria masinii si vin exact piesele care le avea masina la inceput. Mi-am facut o groaza de nervi din cauza asta. Acum trebuie iar sa o las vreo luna si apoi sa ma apuc de facutul barii. Probabil atunci o sa mut si numarul in stanga.

Astazi ma duc sa iau factura si sunt foarte curios la cat o sa se ridice. Recapitulam:
- bara fatza + toate ornamentele de pe ea de pe varianta instyle;
- far stanga;
- balamale capota;
- bara intaritoare sau de protectie care leaga capetele de lonjeron;
- vopsit: bara, capota, aripa.

Ultima factura pentru: bara fata + vopsit + parbriz = 56 mil

Care face pariu ca acum va fi in jur de 90 mil?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Feb 12, 2009 11:22 am

Bun si casco asta la ceva . Tu ziceai la un moment dat ca ti-au schimbat si bara de pe spate. Se vede cumva diferenta de nuanta intre bara si restul masinii? Sau diferenta de calitate a vopsirii?
Eu trebuie sa imi revopsesc bara de pe fata pentru o mica zgarietura si ma gandeam daca merita.

Sanatate sa fie, ca fiarele se indreapta.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Feb 12, 2009 11:50 am

QUOTE (cix @ Feb 12 2009, 11:22 AM) Bun si casco asta la ceva . Tu ziceai la un moment dat ca ti-au schimbat si bara de pe spate. Se vede cumva diferenta de nuanta intre bara si restul masinii? Sau diferenta de calitate a vopsirii?
Eu trebuie sa imi revopsesc bara de pe fata pentru o mica zgarietura si ma gandeam daca merita.

Sanatate sa fie, ca fiarele se indreapta.

Bara spate doar revopsita. Se vedea diferenta atunci imediat dupa vopsire, apoi nu se mai vedea. E normal pentru ca luceste mai bine vopseaua noua data decat cea veche. In timp nu iti mai dai seama. Culoarea a fost buna, slava Domnului ca si mie imi era frica de chestia asta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”