Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
1)eu am bezna totala pe spate si vreau sa`mi pun si pe fata cel putin 50%ca sa nu se vada mari diferente....e super bine cu bezna pe spate atat noaptea cat si ziua(mie nu`mi place ca unu din trafic sa se uite in masina mea sa vada el ce fac eu acolo ) si arata ft bine cu ea inchisa calumea(poti sa te duci la tiriac auto otopeni sa vezi acolo evo`ul ala negru cu folii puse in proportii de 50-75% sa vezi ca ziua se observa prin geam:D..
2) folie pe stopuri?:-s...nu ai stopurile ca de ralliart(negre) ? ...eu ti`as recomanda sa le "afumi" cu solutie dinaia speciala nu cu folie (am un lapsus cum se numeste solutia aia de se da pe stopuri..nu e scumpa si se aplica rapid)
3) o sa`ti iasa calumea ...spor la modificat:D..si km multi fara incidente
2) folie pe stopuri?:-s...nu ai stopurile ca de ralliart(negre) ? ...eu ti`as recomanda sa le "afumi" cu solutie dinaia speciala nu cu folie (am un lapsus cum se numeste solutia aia de se da pe stopuri..nu e scumpa si se aplica rapid)
3) o sa`ti iasa calumea ...spor la modificat:D..si km multi fara incidente
- Master4Mariners
- EVO I
Merci de urare , si eu sunt in dubii asupra mai multor aspecte , cum ar fi stopurile (nu am stopuri de Ralliart negre ) , insonorizarea . Am citit topicul respectiv insa nu m-am decis asupra solutiei . Vad la momentul potrivit care este cea mai buna . Cred ca masina este deosebita si cum a venit ea asa din fabrica , micile modificari nu fac decat sa accentueze faptul ca nu este o masina comuna .
Am fost deja prin bucuresti , o sa mai vin cand vopsesc si jantele de 18'' , poate am timp sa vad si Evo-ul de care zicic tu sa imi fac o idee. M-am salutat in trafic cu unii posesori de Lancer prin Bucuresti , insa nu recunosc pe nimeni de pe forum . E un sentiment interesant!
Am fost deja prin bucuresti , o sa mai vin cand vopsesc si jantele de 18'' , poate am timp sa vad si Evo-ul de care zicic tu sa imi fac o idee. M-am salutat in trafic cu unii posesori de Lancer prin Bucuresti , insa nu recunosc pe nimeni de pe forum . E un sentiment interesant!
- enevolancer
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I
- Master4Mariners
- EVO I