Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Noi 08, 2012 9:45 pm

@ Andrei - masina a venit deja cu jante de 18'' , pe astea le-am schimbat eu recent ca sa ramana de iarna .
@a_liverpool - Sambata vin eu in Iasi , mi-ar face placere sa ne vedem cat mai multi . La fel e valabil daca cineva trece prin Galati .

andrei

Mesaj de andrei » Joi Noi 08, 2012 10:15 pm

Am inteles, asta se pare ca mi-a scapat.

Legat de intalnire, ce spuneti de asta?

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Noi 09, 2012 7:31 am

Eu sunt de acord , gasesc eu locatia cu GPS-ul , nu e o problema . Ne vedem cu totii acolo

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Vin Noi 09, 2012 10:36 am

1)eu am bezna totala pe spate si vreau sa`mi pun si pe fata cel putin 50%ca sa nu se vada mari diferente....e super bine cu bezna pe spate atat noaptea cat si ziua(mie nu`mi place ca unu din trafic sa se uite in masina mea sa vada el ce fac eu acolo ) si arata ft bine cu ea inchisa calumea(poti sa te duci la tiriac auto otopeni sa vezi acolo evo`ul ala negru cu folii puse in proportii de 50-75% sa vezi ca ziua se observa prin geam:D..
2) folie pe stopuri?:-s...nu ai stopurile ca de ralliart(negre) ? ...eu ti`as recomanda sa le "afumi" cu solutie dinaia speciala nu cu folie (am un lapsus cum se numeste solutia aia de se da pe stopuri..nu e scumpa si se aplica rapid)
3) o sa`ti iasa calumea ...spor la modificat:D..si km multi fara incidente

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Noi 09, 2012 11:47 am

Merci de urare , si eu sunt in dubii asupra mai multor aspecte , cum ar fi stopurile (nu am stopuri de Ralliart negre ) , insonorizarea . Am citit topicul respectiv insa nu m-am decis asupra solutiei . Vad la momentul potrivit care este cea mai buna . Cred ca masina este deosebita si cum a venit ea asa din fabrica , micile modificari nu fac decat sa accentueze faptul ca nu este o masina comuna .

Am fost deja prin bucuresti , o sa mai vin cand vopsesc si jantele de 18'' , poate am timp sa vad si Evo-ul de care zicic tu sa imi fac o idee. M-am salutat in trafic cu unii posesori de Lancer prin Bucuresti , insa nu recunosc pe nimeni de pe forum . E un sentiment interesant!

enevolancer
EVO I

Mesaj de enevolancer » Sâm Noi 10, 2012 2:08 pm

salut, maine pe la 5 merg la o sedinta foto, vii si tu ?

m_mosu
EVO I

Mesaj de m_mosu » Sâm Noi 10, 2012 7:27 pm

Salut,foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos si milioane de mii de kilometrii fara evenimente!Ai un pret pentru vopsitul jantelor de 18 la baieti?

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Noi 10, 2012 9:46 pm

QUOTE (enevolancer @ Nov 10 2012, 02:08 PM) maine pe la 5 merg la o sedinta foto
Asteptam rezultatele

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Dum Noi 11, 2012 9:03 pm

enevolancer- Merg la o sedinta foto cand vrei tu , numai sa imi spui dinainte , de acum voi fi prin Galati , doar ce m-am intors de la Iasi

m_mosu - inca nu am intrebat baietii cat ma costa jantele de 18'' , nu poate fi o asa mare diferenta fata de cele de 16'' care au fost 450 ron

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mar Noi 13, 2012 10:11 pm

Am si eu o intrebare pt colegii mai cunoscatori decat mine . As vrea sa schimb uleiul la 3500 de km si filtrul de ulei , iar eu ma gandeam sa pun Castrol Edge , motorul este o benzina de 1.8 . Voi ce ma sfatuiti , in special cei care aveti motorul asta pe noul Lancer?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”