Defecte posibile COLT - rezolvare
- Andrei_Iasi
- EVO I
salut,
e putin probabil , dar si asta este o cauza.
daca ai cauciucurile de 195 latime sau mai mari este foarte posbil sa fie de la drum. eu m-am speriat prima data cand am trecut prima iarna si am pus la loc cauciucurile de vara (pentru iarna am avut 185/65/15 si nu se simtea) .
de la sleauri este f posibil sa traga intr-o parte.
vezi si pe un drum bun daca face la fel.
numai bine.
e putin probabil , dar si asta este o cauza.
daca ai cauciucurile de 195 latime sau mai mari este foarte posbil sa fie de la drum. eu m-am speriat prima data cand am trecut prima iarna si am pus la loc cauciucurile de vara (pentru iarna am avut 185/65/15 si nu se simtea) .
de la sleauri este f posibil sa traga intr-o parte.
vezi si pe un drum bun daca face la fel.
numai bine.
QUOTE (vviorel16 @ May 8 2011, 08:38 AM) trage tot timpul stanga chiar la viteze mici.nu e nici rulmentul nici nu se incazeste roata.toate articulatiile sunt bune.poate fi din flansa de la telescop???
Salut scuze ca ma bag un prieten avea urmatoarea problema tragea dreata mereu si avea un huruit un tiuit dupa ce a luat o groapa urmare a trebuit sa schimbe tot ansamblu partea dreapta de la rulment pt ca nu se putea schimba numai rulmentul oricum a fost scumputa reparatia sper sa nu fie cazul si la tine numai bine bafta
Salut scuze ca ma bag un prieten avea urmatoarea problema tragea dreata mereu si avea un huruit un tiuit dupa ce a luat o groapa urmare a trebuit sa schimbe tot ansamblu partea dreapta de la rulment pt ca nu se putea schimba numai rulmentul oricum a fost scumputa reparatia sper sa nu fie cazul si la tine numai bine bafta
QUOTE (n.vasiliu @ Nov 9 2011, 08:17 AM) Pana si Loganul avea asta.
Din pacate Coltul nu are. E o chestie destul de iritanta, desi implementarea ei n-ar fi atras majorari enorme ale costurilor de productie.
Deci, considerati-va norocosi.
NB: este vorba despre stingerea plafonierei si a altor consumatori, dupa ce motorul a stat oprit o perioada de timp
Din pacate Coltul nu are. E o chestie destul de iritanta, desi implementarea ei n-ar fi atras majorari enorme ale costurilor de productie.
Deci, considerati-va norocosi.
NB: este vorba despre stingerea plafonierei si a altor consumatori, dupa ce motorul a stat oprit o perioada de timp
- Andrei_Iasi
- EVO I
Posibil atunci sa nu existe acest feature doar la colturile produse dupa a doua jumatate a anului 2007 (cele cu facelift - faruri negre s.a.m.d). O spun pentru ca din ce am observat, acestea nu au nici trimmerul pentru reglarea intensitatii luminii in bord desi modelele produse inainte il au, deci ar putea fi o posibilitate.
Mi s-a intamplat sa gasesc plafoniera aprinsa dupa vreo 8 ore, deci sigur la mine cel putin nu s-a stins.
Mi s-a intamplat sa gasesc plafoniera aprinsa dupa vreo 8 ore, deci sigur la mine cel putin nu s-a stins.
Stiu, voiam doar sa specific ca difera sistemul ca sa imi justific suspiciunea ca e posibil sa se fi modificat si ceva prin instalatia electrica odata cu faceliftul. Pentru ca Andrei_Iasi a avut un Colt de dinainte de facelift.
QUOTE (Andrei_Iasi @ Nov 10 2011, 09:03 AM) @andrei .
si colt-ul are. sau cel putin asa am vazut la mine.
QUOTE (Andrei_Iasi @ Nov 10 2011, 09:03 AM) @andrei .
si colt-ul are. sau cel putin asa am vazut la mine.
Salut, sunt nou pe aici, dat am ajuns din NEVOIE. In 30000km, Mitza mea cum trecea de 4000 rotatii se schimba cu totul (trebuia sa tin volanul mai bine ca iti dadea impresia ca o scapi din mana, accelera f f f repede pana la 6500 si taia gazul daca nu schimbai viteza, ce sa zic... se chinuia pana la 4000, dar dupa aia...)
La voi cum se comporta masina? trage mult mai bine dupa 4000 de rot? stie cineva de la ce ar putea sa nu imi mai dea un ZVIC la 4000?
Acum ea acceleraza la fel de la 800 - 6500 de rotatii, lent si sigur, dar parca se aude motorul mai chinuit.
PS: Colt 1,3 SAM SAFTY, achizitie in 2009 de nou.