Aduc/comand Produse Din Sua De Pe Diferite Siteuri.
Buna ziua!
va raspund un pic mai pe fuga si oarecum mai incomplt pt ca nu cunosc cu exactitate toate datele. Nu stiu si nici nu gasesc pe net cam ce greutate ar avea tot kitul de suspensie. Am gasit pe amazon cum ca ar avea 80 de kg cu totul dar parca mi se pare mult pt 4 amortizoare si 4 arcuri.
Din linkurile dv cel mai ieftin ar iesi al doilea pt ca au shippingul mai mic in Us. Ar ajunge la mine cu totul 1135$.
Cauciucurile acelea nu mai sunt pe stoc ca atare nu ma lasa sa vad ce costuri de shipping implica. Pretu;l era bun. f bun!
Multumesc!
O zi placuta!
va raspund un pic mai pe fuga si oarecum mai incomplt pt ca nu cunosc cu exactitate toate datele. Nu stiu si nici nu gasesc pe net cam ce greutate ar avea tot kitul de suspensie. Am gasit pe amazon cum ca ar avea 80 de kg cu totul dar parca mi se pare mult pt 4 amortizoare si 4 arcuri.
Din linkurile dv cel mai ieftin ar iesi al doilea pt ca au shippingul mai mic in Us. Ar ajunge la mine cu totul 1135$.
Cauciucurile acelea nu mai sunt pe stoc ca atare nu ma lasa sa vad ce costuri de shipping implica. Pretu;l era bun. f bun!
Multumesc!
O zi placuta!
Multumesc mult pentru raspuns.
Suma respectiva (1135$) contine si TVA-ul din vama, si daca da, aplicat ca ce suma? La 750 sau la 750 + transport?
La noi, acel kit costa ~4150RON+TVA.
Daca toti cei 1135USD adica ~3600RON sunt "cash&carry" , atunci nu prea merita diferenta de 550RON fata de varianta cu factura.
Daca suma contine si ceva TVA, atunci ar putea fi o varianta.
Ref la greutate am gasit asa:
Arc fata 2 buc x 5 lbs/buc net (24lbs perechea pe Amazon) = 10-24lbs
Arc spate 2 buc x 4.4 lbs /buc net (20lbs perechea pe Amazon) = 8.8-20lbs
Amortizor fata 2 buc x 10 lbs pe Amazon = 20 lbs
Amortizor spate 2 buc x 8 lbs pe Amazon = 16 lbs
Total 55-80 lbs = 25 - 37kg
Merci mult.
Suma respectiva (1135$) contine si TVA-ul din vama, si daca da, aplicat ca ce suma? La 750 sau la 750 + transport?
La noi, acel kit costa ~4150RON+TVA.
Daca toti cei 1135USD adica ~3600RON sunt "cash&carry" , atunci nu prea merita diferenta de 550RON fata de varianta cu factura.
Daca suma contine si ceva TVA, atunci ar putea fi o varianta.
Ref la greutate am gasit asa:
Arc fata 2 buc x 5 lbs/buc net (24lbs perechea pe Amazon) = 10-24lbs
Arc spate 2 buc x 4.4 lbs /buc net (20lbs perechea pe Amazon) = 8.8-20lbs
Amortizor fata 2 buc x 10 lbs pe Amazon = 20 lbs
Amortizor spate 2 buc x 8 lbs pe Amazon = 16 lbs
Total 55-80 lbs = 25 - 37kg
Merci mult.
buna ziua,
M-ar interesa costul si perioada de livrare pt urmatorul produs: http://www.ebay.com/itm/Sephora-2011-MA ... 1c2083f626
multumec
M-ar interesa costul si perioada de livrare pt urmatorul produs: http://www.ebay.com/itm/Sephora-2011-MA ... 1c2083f626
multumec