2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140cp Amethyst Black "sadow"

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Mie Sep 28, 2011 10:38 am

Salut,
alege te rog un titlu pentru topic care sa fie conform cu

QUOTE Regulament specific Masina Mea si Jurnal de Bord

1. Titlurile din rubrica "Masina mea si Jurnal de bord" vor fi formulate dupa modelul urmator:

An fabricatie, model, motorizare, cai putere, culoare.
Ex.: 2008 Mitsubishi Lancer 1.6 109CP Amethyst Black

Specific de asemenea sa se respecte ordinea elementelor asa cum este ea afisata mai sus. DUPA toate acestea puteti adauga ce doriti dvs.

Pentru ca numele celui care deschide thread-ul se afla in casuta "Autor", nu mai este nevoie sa specificati acest lucru in titlu.
si trimite-l pe PM sa putem face modificarile de rigoare

PS: ceva vesti in legatura cu amortizorul?

Syber
EVO I

Mesaj de Syber » Mie Sep 28, 2011 2:41 pm

mda,

ce sa zic...sambata la service`ul de cartier pronostic " amortizor varza" luni la un service mai de capu lui din Timisoara totul uscat nu curge nimik....parerea lor este ca e ok amortizoru si nu are rost sa il schimb....si numai de la forta sa fi avut doar o scapare mica...ce`a ce nu prea cred....sau s`a uitat mesteru de la primul service cu ochelari murdari la amortizor....

deci vedem cum evolueaza situatia....este cam comic/tragica situatia....

o sa imi comad eu amortizoare si gata....am sunat la reprezentanta 440 de euro ambele telescoape fata...si PUNCT...

andrei

Mesaj de andrei » Mie Sep 28, 2011 2:48 pm

Fa-i un test de amortizoare si decizi dupa aia daca trebuiesc sau nu schimbate si vezi dupa aia restul detaliilor

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Sep 28, 2011 3:55 pm

Corect fa un test de amortizoare.

Legat de scurgerile amortizorulu ide la primul service e posibil sa vi sarit ceva(ulei, motorina etc) de pe sosea fix in acea zona si mecanicul sa fi crezut ca a curs din amortizor.

Syber
EVO I

Mesaj de Syber » Sâm Oct 01, 2011 1:41 pm

Salut,

am verificat amortizoarele fata.
Totul OK.
Am indreptat janta 80RON si cauciucul ramane asa inca o saptamana, ca trebuie sa tragem incaltarile de iarna.

Syber
EVO I

Mesaj de Syber » Sâm Oct 29, 2011 2:02 pm

Si ne`am "?ncălțat" de iarna )

- Jante otel...arata ca naiba...)
- Goodyear UltraGrip 7+ 205/60/R16

Saptamana viitoare facem verificarea de iarna .... moca .... ) oferta Mitsubishi Timisoara...

Acuma sa vina iarna...)

Syber
EVO I

Mesaj de Syber » Vin Noi 18, 2011 6:22 pm

Salut,

azi s`a adeverit ca oricat de bune ar fi caucicurile de pe masina...si oricat de bune ar fi franele trebuie sa pastrezi o distanta de siguranta intre tine si masina din fata ta.
Pe scurt:
azi pe la pranz in timp ce in cladeam ochii cu ceva "frumos" de pe trotuar am reusit sa ma "sui" pe un Volkswagen Bora.

Rezultatul neatentiei:
Spoiler fata distrus...suport spoiler superios cat si inferios distruse....far dreapta fata crapat...capota descentrata...suport capota indoit....aripa stanga fata atinsa putin...si dracu mai stie ce mai are prin interior... noroc ca nu aveam viteza mare...impactul a fost cam la 10km/h
Am fost la Astra ca doar nu platesc CASCO aiurea 800 de euro pe an...foarte amabili promti...am rezolvat hartogariile+poze.
Dupa 30 de min eram la Mitsu Timisoara pentru o evaluare mai in detaliu...

PS: drive safe...atentie marita...in ziele urmatoare revenim si cu poze...

Va urez un weekend mai fain ca al meu..

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Noi 18, 2011 6:34 pm

Imi pare rau sa aud cele intamplate. La 10 la ora nu trebuiau barile astea care absorb impactul sa te scape de toate belele astea? Eu am pupat o astra G si o solenza la viteze similare, ba solenza chiar mai tare ca l-am mutat un pic, si cu astra n-am patit niciunul nimic (i-am lasat un punct gri pe bara unde s-a impregnat un pic sigla masinii mele in a lui) iar cu solenza am cam intrat sub el ca eram pe frana si mi-am spart grila superioara. Cam multe daune la tine...ori aveai mai mult? Ai o poza si cu obiectul ce ti-a furat ochii?

Syber
EVO I

Mesaj de Syber » Vin Noi 18, 2011 6:41 pm

buna intrebare.....

nu am raspuns la asta....cea ce stiu e ca spoilerul spate de la Bora a intrat suficient de adanc sa stambe si radiatorul...
Noroc ca nu sa spart nimik...nici motorul nu mi`a murit...

PS: tot ce e posibil sa nu fi fost doar 10 la ora...avand in vedere faptul ca la vitezometru ma uitam...

asta mai trebuia sa fac si poze...)la "obiecte"

poze nu am acuma ca nu mi`a stat mintea la facut poze...le voi primi pe cele de la asigurator si de la servicul Mitsu...le pun dupa aia

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Vin Noi 18, 2011 6:48 pm

Si pe minema impins usor de tot acum vreo 2 zile un logan la o trecere de pietoni dar din fericire am scapat doar cu o zgarietura foarte fina(doar lacul) undeva deasupra numarului din spate, daca nu sti cu greu o vezi. Am avut noroc botul lui s-a proptit fix in numarul meu de inmatriculare.

Pe scurt am oprit la trecere sa acord prioritate apoi am dat sa plec siam observat inca un pieton care a dat sa traverseze si am oprit dinou, iar probabi lcel cu loganul nu se astepta sa franez iar. Initial se oprise si el fara sa ma atinga.

@Syber, sub bara mai este o armatura metalica destul de rezistenta numita tager, asta cel mai probabil s-a indoit si ti-a strambat si radiatorul. Daca inlocuiesti si radiatorul sa te pregatesti la o reparatie undeva injur de 8000RON. Asta daca o repara cu piese originale ca din cate stiu eu astra are propiul lor dealer de piese aftermarket si le iau la preturi foarte mici. Sa ceri lamuriri suplimentare la service sa vezi ce piese urmeaza sa iti puna.
Bora a patit ceva?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”