Revizii Lancer Clasic 1.6
QUOTE (PaulT @ Oct 9 2011, 11:47 PM) Bujiile de echipare initiala sunt iridium. De asta au si intervalul de schimb atat de extins.
Al meu lancer a avut NGK standard (verificate dupa cod, nu vizual)!
BKR6E-11
Se vede si in link-ul de jos care este echiparea standard
http://www.ngkeurope.com/en/product-fin ... -11/12971/
Al meu lancer a avut NGK standard (verificate dupa cod, nu vizual)!
BKR6E-11
Se vede si in link-ul de jos care este echiparea standard
http://www.ngkeurope.com/en/product-fin ... -11/12971/
Salut, acum cateva zile am facut cea de-a doua revizie la un Lancer Clasic 1.6, toata afacerea a costat 260E din care 107E manopera. Uleiul 5w 30 a fost 15E/l, au schimbat lichidul de frana, filtrul de ulei si filtrul de habitaclu. Revizia a fost facuta la o reprezentanta Mitsubishi, Suzuky si Hyundai de langa Paris. Am atasat facturile. Cred ca in Romania ar fi fost cam la jumatate de pret. Asa este?
[attachment=15341:IMG_2011...6_193616.jpg]
[attachment=15342:IMG_2011...6_193714.jpg]
[attachment=15341:IMG_2011...6_193616.jpg]
[attachment=15342:IMG_2011...6_193714.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20111206_193714.jpg (362.02 KiB) Vizualizat de 8020 ori
-
- IMG_20111206_193616.jpg (436.78 KiB) Vizualizat de 8035 ori
Am ajuns si la 90k
1. antigel evo mol 2l + apa distilata + regie proprie = 45 ron
2. filtru polen + regie proprie = 70 ron
3. castrol edge fst 0w40 4L + filtru ulei + manopera mcar = 315 ron
4. distributie + curele accesorii + manopera mcar = 740 ron
TOTAL revizie 90k = 1170 ron
Mi s-a recomandat si mie pentru prima oara in 5 ani, schimbarea unor bucsi/bare/bielete, dar o sa le bugetez pentru anul urmator, odata cu ITP-ul.
1. antigel evo mol 2l + apa distilata + regie proprie = 45 ron
2. filtru polen + regie proprie = 70 ron
3. castrol edge fst 0w40 4L + filtru ulei + manopera mcar = 315 ron
4. distributie + curele accesorii + manopera mcar = 740 ron
TOTAL revizie 90k = 1170 ron
Mi s-a recomandat si mie pentru prima oara in 5 ani, schimbarea unor bucsi/bare/bielete, dar o sa le bugetez pentru anul urmator, odata cu ITP-ul.
am si eu o intrebare pentru cunoscatori - Lancerul meu classic are 6 ani si 75.000 Km.
Anul trecut am schimbat ulei, filtre, placute fata-spate, discuri fata.
Acum daca e necesar le voi schimba pe cele spate.
Ma intereseaza despre distributie - e nevoie sa o schimb acum?
Si daca da, e musai sa se faca in service Mitsubishi?
Daca nu e musai, ce piese recomandati? as vrea sa le comand de la un magazin si sa stiu ce cumpar.
Multumesc
Anul trecut am schimbat ulei, filtre, placute fata-spate, discuri fata.
Acum daca e necesar le voi schimba pe cele spate.
Ma intereseaza despre distributie - e nevoie sa o schimb acum?
Si daca da, e musai sa se faca in service Mitsubishi?
Daca nu e musai, ce piese recomandati? as vrea sa le comand de la un magazin si sa stiu ce cumpar.
Multumesc
Referitor la distributie, eu am schimbat-o la 88000 (in cartea de service era scris la 90000). Nu iti recomand sa o schimbi mai devreme daca nua ai proble chear daca masina are mai mult de 5 ani (in cazul in care masina nu a stat mult timp pe loc). Ai putea totusi sa scoti capacul din plastic si sa te uti daca cureaua prezinta crapaturi (caz in care se impune schimbul). Eu am schimbat cu o curea contitech si rola intinzatoare inna (sper ca nu am gresit ). Daca totusi te hotarasti o o schimbi incearca sa intrebi si la service mitsubishi cat iti ia (pret manopera si materiale), ca parca aveau o promotie pentru Lancer Classic.
P.S. Daca cumva dupa schimbarea distributiei se aude un marait de sub capota la accelerare cu motorul cald, este de la faptul ca este intinsa prea tare cureaua si trebuie slabit din rola intinzatoare.
P.S. Daca cumva dupa schimbarea distributiei se aude un marait de sub capota la accelerare cu motorul cald, este de la faptul ca este intinsa prea tare cureaua si trebuie slabit din rola intinzatoare.